Nederlandstalige makelaars in Tenerife
Zoekfuntie
Nieuwe ontwikkelingen

Clear Blue Skies Group S.L.

Adres (link naar de kaart):
C/. Bruselas, C.C. Fañabé Plaza 129,
38660, Adeje,
Santa Cruz de Tenerife, Spanje.

Phone: +34 922 71 47 72, .

Openingstijden:
Ma - do: 9.30 – 17.30
Vrijdag: 9.30 – 17.00
Zaterdag: 10.00 - 13.00
Zondag: Alleen op afspraak


 

Waarom kiezen voor Clear Blue Skies SL om uw woning in Tenerife te verkopen?

Clear Blue Skies Group SL is een vriendelijk, gerenommeerd en professioneel team van vastgoeddeskundigen met meer dan 15 jaar ervaring in Tenerife.

We hebben meer dan 600 klantreacties beschikbaar om te lezen op onze website, die we een paar jaar geleden begonnen zijn met te verzamele. We zijn erg trots op de feedback die we krijgen van onze kopers en verkopers en we streven er altijd naar om de prachtige recensies die onze klanten ons geven, waardig te zijn.

We beginnen onze service met een bezoek om u te ontmoeten en rond te kijken in uw woning. Op dat moment kunnen we uw vereisten bespreken, indien nodig advies geven over de marktwaarde van het pand en misschien helpen met enkele hints en tips over hoe u het pandoptimaal kunt presenteren voor bezichtigingen. U bent op dit moment niet verplicht om onze diensten te instrueren, noch suggereren wij de verkopers ons aan te duiden als exclusieve agenten. We vinden het niet erg als je alleen met ons wilt werken, maar het is geen vereiste voor onze service. Als u wilt doorgaan met het benoemen van Clear Blue Skies als een agent, zullen we het instructie-overzicht van de accommodatie in detail invullen en de bal aan het rollen brengen.

Zodra we zijn geïnstrueerd om uw eigendom te verkopen, gaan we meteen aan de slag. De volgende marketingdiensten zijn standaard:

 • Hoogwaardige, goed gecomponeerde en weloverwogen fotografie. We nemen hier de tijd voor; het is cruciaal om de beste afbeeldingen te hebben die we kunnen krijgen, omdat veel van de marketing die we doen afhankelijk is van de impact van deze eerste visuele impressies van uw woning.
 • Webreclame. Uw eigendom wordt vermeld op onze prominente bedrijfswebsite www.clearbluetenerife.com
 • Bestaande klanten. Met behulp van onze bestaande, uitgebreide database van het kopen van klanten, zullen we de gegevens van uw eigendom naar al onze klanten sturen waarvan de criteria overeenkomen met de eigenschappen van uw woning.
 • Traditionele marketing aan de voorkant. Uw woning wordt geadverteerd in ons mooie kantoor in Playa Fanabe, Costa Adeje.
 • Online eigendomsportals. Uw eigendom wordt vermeld op de belangrijkste Europese vastgoedportalen waaronder Rightmove, Zoopla, Kyero enz.
 • Sociale media. Uw eigendom zal op de sociale media-accounts van Clear Blue Skies verschijnen naast onze lopende advertentiecampagnes op deze platforms.
 • Lokale media. Uw bezit kan ook in onze advertenties in lokale kranten / andere afzet enz. Verschijnen.
 • Netwerk van exclusieve bijdragers. Uw eigendom zal worden gedistribueerd naar ons uitgebreide netwerk van medewerkers in Europa die op hun beurt reclame zullen maken voor uw eigendom met behulp van al hun marketingmogelijkheden.
 • Traditionele verkoopborden. Indien van toepassing, zal Clear Blue Skies u graag se Vende / For Sale-borden bieden om reclame te maken voor uw onroerend goed.
 • Beurzen. Meerdere keren per jaar exposeert Clear Blue Skies Group SL op grote shows in het VK, zoals 'A Place In The Sun Live'.

Naast onze marketinginspanningen omvat onze uitgebreide interne ondersteuning:

 • Een meertalig team van experts en collaborateurs. Ons personeel staat altijd klaar om u te helpen, op basis van hun uitgebreide ervaring met het verkopen van onroerend goed op Tenerife. Binnen het Clear Blue Skies-team kunnen we vertalen in meerdere talen, waaronder Spaans, Frans, Engels, Duits, Nederlands / Vlaams, Italiaans en Pools. Dit trekt potentiële kopers uit een veel groter gebied aan en verzekert u de grootste kans om een ??verkoop voor uw eigendom te krijgen dan misschien een andere agent die alleen in één of twee talen kan communiceren. Het is ook van vitaal belang dat tijdens het hele proces van uw verkoop dat iedereen duidelijk is, nauwkeurig is geïnformeerd en geen details "verloren gaan in de communicatie".
 • Kwalificatie van de koper. Wanneer we een geïnteresseerde partij hebben, zorgen we ervoor dat ze, voordat ze uw woning bekijken, voldoende gekwalificeerd zijn. Dit zorgt ervoor dat, wanneer u wel bezichtigingen hebt, de klanten oprecht, klaar en in staat zijn om te kopen als ze uw woning leuk vinden.
 • Begeleide bezichtigingen. We begeleiden onze klanten altijd bij bezichtigingen. Dit is vaak een essentiële service wanneer koper en verkoper niet dezelfde taal spreken of de verkoper afwezig is, maar ook gemoedsrust biedt voor sommige van onze verkopers die zich enigszins kwetsbaar kunnen voelen. Het is ook een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening aan u - we laten een steen niet onberoerd wanneer u de eigenschappen en sterke punten van uw eigendom aan een potentiële koper toont.
 • Logistiek support. Advies en hulp bij de overdracht van nutsvoorzieningen, schoonmaak, verhuizingen, opslag, beveiligingssystemen, decoratie, renovaties en verbouwingen en nog veel meer! Gewoon vragen…
 • Ons aanbod. We zullen er alles aan doen om met u en de potentiële koper contact te onderhouden om de best mogelijke prijs voor uw eigendom te bereiken. In dit stadium zullen we ook de financiële positie van de koper opnieuw bevestigen om ervoor te zorgen dat deze klaar is om zich te verbinden aan het ondertekenen van contracten en het betalen van een aanbetaling, waardoor uw eigendom van de markt wordt gehaald.
 • Contracten & voltooiing. We onderhouden contact met koper, verkoper en eventuele adviseurs om ervoor te zorgen dat alle benodigde documentatie wordt verzameld, gecontroleerd en in orde zijn, en dat er praktische regelingen zijn getroffen om het eigendom aan nieuwe eigenaren te kunnen overdragen. Op de afgesproken dag van voltooiing zullen we altijd beide partijen begeleiden naar het kantoor van de notaris om toezicht te houden op de afronding van de verkoop en ervoor te zorgen dat alles goed verloopt. 
 • Dienst na-verkoop. We bieden altijd voortdurende ondersteuning aan onze klanten voor kopen en verkopen.
» Verkoop mijn eigendom op Tenerife
Populaire zoekopdrachten:


© 2021, Clear Blue Skies Group S.L., Privacybeleid, Cookiesbeleid, Immo Tenerife