Nederlandstalige makelaars in Tenerife
Zoekfuntie
Nieuwe ontwikkelingen

Clear Blue Skies Group S.L.

Adres (link naar de kaart):
C/. Bruselas, C.C. Fañabé Plaza 129,
38660, Adeje,
Santa Cruz de Tenerife, Spanje.

Phone: +34 922 71 47 72, .

Openingstijden:
Ma - do: 9.30 – 17.30
Vrijdag: 9.30 – 17.00
Zaterdag: 10.00 - 13.00
Zondag: Alleen op afspraak


 

Waarom houden we van Tenerife?

Sluit je ogen en stel je een prachtig subtropisch eiland voor, waar de zon vrijwel elke dag van het jaar schijnt, waar de temperatuur in de winter zelden onder de 20°C en in de zomer zelden boven de 30°C komt. Een eiland waarvan de eerste taal Spaans is, maar vooral in het zonovergoten zuiden wordt uitgebreid Engels gesproken en de lokale bevolking is behulpzaam en vriendelijk. Slechts 4 uur van het VK, met dagelijkse lijnvluchten vanaf de meeste grote Britse luchthavens, verwelkomt het chartervluchten vanaf vrijwel elke luchthaven in het VK.

Een eiland waar de nadruk ligt op sport en vrije tijd, met golfbanen van internationale klasse (7 op dit moment met meer gepland), elke denkbare watersport, en zeevissen en walvissen en dolfijnen spotten om er maar een paar te noemen. Een plek waar het nachtleven draait om klasse en kwaliteit, waar voor elk wat wils is, met name de fantastische restaurants met zeevruchten, en waar de bar- en clubscene chic en verfijnd is, en de kwaliteit van de hotelaccommodatie van het hoogste niveau is standaard.

Een eiland waar je de ene minuut op het strand kunt zonnebaden en 45 minuten later door de diepe sneeuw kunt wandelen op de hoogste top van Spanje, de glorieuze berg Teide. Op slechts enkele minuten van de belangrijkste toeristische gebieden kunt u in een dennenbos zijn of diepe barrancos (kloven) zien die zijn ontstaan door vulkanische activiteit van een van de meer dan 400 vulkanen die duizenden jaren geleden actief waren. Waar de Guanchen, een mysterieus volk met blond haar en blauwe ogen, ooit de bewoners waren, voordat de Spaanse conquistadores hun eiland binnenvielen, en dat van de andere zes Canarische Eilanden.

Een eiland dat ondanks zijn onafhankelijkheid van denken en cultuur deel uitmaakt van de economie van de Europese Gemeenschap, die zorgt voor economische en politieke stabiliteit. Maar we houden vooral van Tenerife omdat...

Het is een geweldige plek om te wonen!

» Tenerife
Populaire bestemmingen:
Populaire zoekopdrachten:


English - Tenerife Property
Español - Inmobiliaria Tenerife
Français - Tenerife Immobilier
Deutsch - Teneriffa Immobilien
© 2022, Clear Blue Skies Group S.L., Privacybeleid, Cookiesbeleid, Immo Tenerife