Nederlandstalige makelaars in Tenerife
Zoekfuntie
Nieuwe ontwikkelingen

Clear Blue Skies Group S.L.

Adres (link naar de kaart):
C/. Bruselas, C.C. Fañabé Plaza 129,
38660, Adeje,
Santa Cruz de Tenerife, Spanje.

Phone: +34 922 71 47 72, .

Openingstijden:
Ma - do: 9.30 – 17.30
Vrijdag: 9.30 – 17.00
Zaterdag: 10.00 - 13.00
Zondag: Alleen op afspraak


 

Waarom houden we van zo Tenerife?

Sluit even je ogen en stel je een prachtig subtropisch eiland voor waar de zon bijna elke dag schijnt, de temperatuur doorheen het ganse jaar tussen de 20gr en de 30gr schommelt en de lokale bevolking nog vriendelijk en behulpzaam is. 

Met dagelijkse vluchten tegen democratische prijzen vanuit alle grote Europese luchthavens, ligt Tenerife slechts een 4-tal uren verwijderd van België en Nederland.

Een eiland waar de nadruk ligt op sport en vrije tijd, met internationale golfbanen (momenteel 7), zowat elke watersport die je je kan inbeelden en dagelijkse boottochten die je het ganse jaar door de mogelijkheid bieden op zee te vissen en de talrijke dolfijnen en walvissen, die leven in het gebied tussen Tenerife en La Gomera, van dichtbij te observeren. Het nachtleven zit vol verrassingen en de nachtclubs en bars zijn klassevol ingericht, er is voor elk wat wils op gebied van gastronomie en de hotels zijn van topkwaliteit.

Het ene moment lig je te zonnebaden op het strand en 45 minuten later sta je tot aan je knieën in de sneeuw op het hoogste punt van het eiland, Mount Teide. Op enkele minuten van de toeristische gebieden bevinden zich naaldbossen en barancos (ravijnen),onstaan door de seismische activiteit van de meer dan 400 vulkanen die hier ooit actief waren. 

Een plaats waar de Guanches, een mysterieuze bevolkingsgroep met blond haar en blauwe ogen de oorspronkelijke bewoners waren, vooraleer de Spaanse Conquistadores de Canarische eilanden veroverden.

Dit is een eiland dat, ongeacht een aparte mentaliteit en een eigen cultuur, toch deel uitmaakt van de Europese Gemeenschap, hetgeen voor een zekere economische en politieke stabiliteit zorgt. Maar bovenop dit alles houden we vooral van Tenerife voor...

... de fantastische levenskwaliteit!!!!

 
» Tenerife
Populaire zoekopdrachten:


English - Tenerife Property
Español - Inmobiliaria Tenerife
Français - Tenerife Immobilier
Deutsch - Teneriffa Immobilien
© 2022, Clear Blue Skies Group S.L., Privacybeleid, Cookiesbeleid, Immo Tenerife