Nederlandstalige makelaars in Tenerife
Zoekfuntie
Nieuwe ontwikkelingen

Clear Blue Skies Group S.L.

Adres (link naar de kaart):
C/. Bruselas, C.C. Fañabé Plaza 129,
38660, Adeje,
Santa Cruz de Tenerife, Spanje.

Phone: +34 922 71 47 72, .

Openingstijden:
Ma - do: 9.30 – 17.30
Vrijdag: 9.30 – 17.00
Zaterdag: 10.00 - 13.00
Zondag: Alleen op afspraak


 

Waarom kiezen voor Clear Blue Skies SL om uw eigendom op Tenerife te verkopen?

Clear Blue Skies Group SL is een vriendelijk, gerenommeerd en professioneel team van vastgoedexperts met meer dan 15 jaar ervaring in Tenerife.

We hebben meer dan 600 getuigenissen van klanten beschikbaar om te lezen op onze website, die we een paar jaar geleden begonnen te verzamelen. We zijn erg trots op de feedback die we krijgen van onze kopers en verkopers en we streven er altijd naar om de geweldige recensies die onze klanten ons geven waardig te zijn.

We beginnen onze service met een bezoek om u te ontmoeten en rond te kijken in uw eigendom, waarna we uw wensen kunnen bespreken, indien nodig advies kunnen geven over de marktwaarde van het onroerend goed en misschien kunnen helpen met enkele hints en tips over hoe het onroerend goed te presenteren optimaal voor bezichtigingen. U bent op dit moment niet verplicht om onze diensten te instrueren, noch eisen of suggereren we ooit dat verkopers ons aanstellen als exclusieve agenten. We vinden het niet erg als je alleen met ons wilt werken, maar het is geen vereiste van onze service. Als u Clear Blue Skies als agent wilt aanstellen, zullen we het instructieblad voor onroerend goed in detail invullen en de bal aan het rollen brengen.

Zodra wij de opdracht hebben gekregen om uw woning te verkopen, gaan wij direct aan de slag. De volgende marketingdiensten zijn standaard:

 • Hoge kwaliteit, goed gecomponeerde en doordachte fotografie. We nemen hier de tijd voor; het is van cruciaal belang om de beste afbeeldingen te hebben die we mogelijk kunnen krijgen, aangezien veel van de marketing die we doen afhankelijk is van de impact van deze eerste visuele indrukken van uw eigendom.
 • Web reclame. Uw eigendom wordt vermeld op onze prominente bedrijfswebsite www.clearbluetenerife.com .
 • Bestaande klanten. Met behulp van onze bestaande, uitgebreide database van kopende klanten, sturen we de gegevens van uw eigendom naar al onze klanten wiens criteria overeenkomen met de kenmerken van uw eigendom.
 • Traditionele marketing aan de voorkant. Uw woning wordt geadverteerd in ons mooie kantoor in Playa Fanabe, Costa Adeje.
 • Online vastgoedportalen. Uw eigendom wordt vermeld op de belangrijkste Europese onroerendgoedportalen, waaronder Rightmove, Zoopla, Kyero enz.
 • Sociale media. Uw eigendom wordt weergegeven op de sociale media-accounts van Clear Blue Skies, naast onze lopende advertentiecampagnes op deze platforms.
 • Lokale media. Uw eigendom kan ook verschijnen in onze advertenties in lokale kranten / andere verkooppunten enz.
 • Netwerk van exclusieve medewerkers. Uw eigendom wordt gedistribueerd naar ons uitgebreide netwerk van medewerkers in Europa, die op hun beurt reclame maken voor uw eigendom met gebruikmaking van al hun marketingmogelijkheden.
 • Traditionele Te Koop Borden. Indien van toepassing, zal Clear Blue Skies graag Se Vende / For Sale-borden leveren om uw eigendom te adverteren.
 • Tentoonstellingen. Meerdere keren per jaar exposeert Clear Blue Skies Group SL op grote shows in het VK, zoals "A Place In The Sun Live".

  Naast onze marketinginspanningen omvat onze uitgebreide interne ondersteuning:
 • Een meertalig team van experts. Ons personeel staat altijd voor u klaar om u te helpen, gebruikmakend van hun uitgebreide ervaring met het verkopen van onroerend goed op Tenerife. Binnen het team en de medewerkers van Clear Blue Skies zijn we in staat om in meerdere talen te vertalen, waaronder Spaans, Frans, Engels, Duits, Nederlands / Vlaams, Italiaans en Pools. Dit trekt potentiële kopers uit een veel groter gebied aan, wat de grootste kans op een verkoop van uw eigendom garandeert dan misschien een andere makelaar die slechts in één of twee talen kan communiceren. Het is ook van vitaal belang dat tijdens het hele verkoopproces iedereen duidelijk en nauwkeurig geïnformeerd is en dat er geen details verloren gaan in de communicatie.
 • Kwalificatie van de koper. Wanneer wij een geïnteresseerde hebben, zorgen wij ervoor dat deze, voorafgaand aan de bezichtiging van uw woning, voldoende gekwalificeerd is. Dit zorgt ervoor dat, wanneer u bezichtigingen heeft, de klanten oprecht, klaar en in staat zijn om te kopen als ze uw eigendom leuk vinden.
 • Begeleide bezichtigingen. Wij begeleiden onze klanten altijd bij bezichtigingen. Dit is vaak een essentiële service wanneer koper en verkoper niet dezelfde taal spreken of de verkoper afwezig is, maar het kan ook gemoedsrust bieden aan sommige van onze verkopers die zich enigszins kwetsbaar voelen. Het is ook een belangrijk onderdeel van onze service aan u - we zullen geen middel onbeproefd laten bij het demonstreren van de kenmerken en sterke punten van uw eigendom aan een potentiële koper.
 • Logistiek support. Advies en hulp bij onder andere de overdracht van nutsvoorzieningen, schoonmaak, verhuizingen, opslag, beveiligingssystemen, decoratie, verbouwingen en verbouwingen! Gewoon vragen…
 • Punt van aanbieding. We zullen er alles aan doen om met u en de potentiële koper in contact te komen om de best mogelijke prijs voor uw eigendom te bereiken. In dit stadium zullen we ook de financiële positie van de koper opnieuw bevestigen om ervoor te zorgen dat ze klaar zijn om contracten te ondertekenen en een aanbetaling te doen, waardoor uw eigendom van de markt wordt gehaald.
 • Contracten & Oplevering. We onderhouden contact met koper, verkoper en eventuele adviseurs om ervoor te zorgen dat alle benodigde documentatie wordt verzameld, gecontroleerd en in orde is, en dat praktische regelingen worden getroffen om het pand aan nieuwe eigenaren te kunnen overhandigen. Op de afgesproken dag van oplevering gaan we altijd met beide partijen mee naar de notaris om de afronding van de verkoop te begeleiden en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.
 • Aftersales. We bieden altijd doorlopende ondersteuning voor onze kopende en verkopende klanten.
» Mijn eigendom op Tenerife verkopen
Populaire zoekopdrachten:


© 2022, Clear Blue Skies Group S.L., Privacybeleid, Cookiesbeleid, Immo Tenerife