Nederlandstalige makelaars in Tenerife
Zoekfuntie
Nieuwe ontwikkelingen

Clear Blue Skies Group S.L.

Adres (link naar de kaart):
C/. Bruselas, C.C. Fañabé Plaza 129,
38660, Adeje,
Santa Cruz de Tenerife, Spanje.

Phone: +34 922 71 47 72, .

Openingstijden:
Ma - do: 9.30 – 17.30
Vrijdag: 9.30 – 17.00
Zaterdag: 10.00 - 13.00
Zondag: Alleen op afspraak

 

Rustiek land in een rustige landelijke omgeving in Granadilla  • Perceel: 15970 M2

Kaart:


Beschrijving:

Clear Blue Skies Group SL is zeer verheugd om dit grote perceel rustiek land (iets minder dan 4 hectare) aan te bieden, ideaal voor gebruik op de boerderij in een landelijk gebied van Granadilla de Abona.

Granadilla is een drukke stad en de gemeente Granadilla de Abona is de op twee na grootste gemeente van Tenerife. De stad Granadilla biedt tal van lokale voorzieningen en diensten, zoals scholen, een medisch centrum en sportfaciliteiten, evenals een enorme keuze aan bars en restaurants, waardoor dit een geweldige plek is voor gezinsleven. Het ligt op ongeveer vijftien minuten rijden van de luchthaven Tenerife Zuid en is een charmant stadje vol geschiedenis en authentiek karakter.

Het strekt zich bijna uit van het midden van Tenerife, waar je de berg Guajara kunt vinden, de op één na hoogste berg van Tenerife, helemaal tot aan de zuidoostkust waar je steden als El Médano met zijn fantastische watersporten en Los Abrigos, een prachtige natuurlijke haven met heerlijke visrestaurants.

Bovendien ligt Granadilla op dertig tot veertig minuten rijden van de badplaatsen Los Cristianos en Playa de las Americas aan de zuidkust en het chique gedeelte van Costa Adeje met zijn prachtige stranden, winkelcentra, cafés en restaurants.

Dit forse stuk grond is 15.970m² (3.946 acres) en gelegen in een prachtige natuurlijke enclave, omgeven door boerderijen met dieren en agrarische boerderijen. Het perceel bevat een watertank, die momenteel leeg is, en een machinekamer, ideaal voor het opbergen van eventueel benodigde gereedschappen. Het land is verspringend in terrassen, waardoor het ideaal is voor zowel landbouw als veeteelt. Onder voorbehoud van goedkeuring door het gemeentehuis kan een gebouw worden toegevoegd dat verband houdt met de landbouwactiviteiten: stallen voor paarden, dierenboerderij, landbouwmagazijn, boerderij, dierenasiel of iets dergelijks. Op het zuiden gelegen en met de juiste helling van de terrassen, zou dit perceel ook ideaal kunnen zijn voor een fotovoltaïsche installatie of een zonnepark en geniet het van een prachtig uitzicht op de berg Teide en de Atlantische Oceaan.

Neem contact op met ons vriendelijke Clear Blue Skies Group SL-kantoor in Fañabé Plaza voor meer informatie of om een begeleid bezoek te regelen.

Disclaimer: het materiaal in deze presentatie is gebaseerd op informatie die is verstrekt door derden waarvan wij denken dat ze betrouwbaar zijn, maar we kunnen niet garanderen dat het volledig of 100% nauwkeurig is, dus er mag niet als zodanig op worden vertrouwd. Potentiële kopers wordt geadviseerd om met betrekking tot dergelijke zaken passend juridisch advies in te winnen.

Populaire bestemmingen:
Populaire zoekopdrachten:


English - Tenerife Property
Español - Inmobiliaria Tenerife
Français - Tenerife Immobilier
Deutsch - Teneriffa Immobilien
© 2023, Clear Blue Skies Group S.L., Privacybeleid, Cookiesbeleid, Immo Tenerife