Nederlandstalige makelaars in Tenerife
Zoekfuntie
Nieuwe ontwikkelingen

Clear Blue Skies Group S.L.

Adres (link naar de kaart):
C/. Bruselas, C.C. Fañabé Plaza 129,
38660, Adeje,
Santa Cruz de Tenerife, Spanje.

Phone: +34 922 71 47 72, .

Openingstijden:
Ma - do: 9.30 – 17.30
Vrijdag: 9.30 – 17.00
Zaterdag: 10.00 - 13.00
Zondag: Alleen op afspraak

 

Ruim handelspand in drukke kustplaats  • Bebouwd: 110 M2
  • Jaar: 2006
  • Etage: Ground

Kaart:


Energie-efficiëntie klasse:

In behandelingBeschrijving:

Clear Blue Skies Group SL is zeer verheugd dit ruime commerciële pand te koop aan te bieden, gelegen op een ongelooflijke centrale locatie in de levendige stad El Médano.

El Médano ligt een paar kilometer ten noorden van de luchthaven Tenerife Zuid en wordt erkend als het watersportepicentrum van Tenerife, omdat het de perfecte plek is om te kiteboarden en surfen en dit betekent dat de stad een geweldige surf-lifestyle-sfeer heeft. Het heeft een prachtig plaatselijk strand en een wandelpad langs de kust met houten vlonders met veel cafés, bars en restaurants, allemaal met dezelfde relaxte sfeer. Het belangrijkste stadsplein is ook bezaaid met bars en restaurants en is de thuisbasis van de belangrijkste lokale festiviteiten en evenementen die daar vaak worden gevierd.

Bovendien, weg van het strand, is El Médano ook een bloeiende commerciële stad met veel lokale winkels en boetieks en in alle straten is het erg druk met passerende handel.

Dit zeer ruime pand van 110m² is ideaal gelegen in het hart van het winkelgebied van de stad, aangezien de ingang zich aan de hoofdstraat van de stad bevindt. Intern is het in goede staat met een grote open winkelruimte en een directiekantoor met muuropslag en een personeelstoilet. Het hele winkelgebied is licht en helder door de grote ramen en heeft een winkelgevel langs twee verschillende straten, vanwege de hoekligging, dus het zal zeker profiteren van veel voetgangers.

Dit is een zeldzame kans om het eigendom van een ruime commerciële unit te kopen, wat geweldige mogelijkheden biedt voor iemand die zijn eigen bedrijf wil openen of zelfs als investering wil verhuren aan een derde partij. Neem contact op met Clear Blue Skies Group SL om deze opwindende mogelijkheid verder te bespreken en om uw begeleide bezichtigingsafspraak te regelen.

Disclaimer: het materiaal in deze presentatie is gebaseerd op informatie die is verstrekt door derden waarvan wij denken dat ze betrouwbaar zijn, maar we kunnen niet garanderen dat het volledig of 100% nauwkeurig is, dus er mag niet als zodanig op worden vertrouwd. Potentiële kopers wordt geadviseerd om met betrekking tot dergelijke zaken passend juridisch advies in te winnen.

Populaire bestemmingen:
Populaire zoekopdrachten:


English - Tenerife Property
Español - Inmobiliaria Tenerife
Français - Tenerife Immobilier
Deutsch - Teneriffa Immobilien
© 2023, Clear Blue Skies Group S.L., Privacybeleid, Cookiesbeleid, Immo Tenerife