Nederlandstalige makelaars in Tenerife
Zoekfuntie
Nieuwe ontwikkelingen

Clear Blue Skies Group S.L.

Adres (link naar de kaart):
C/. Bruselas, C.C. Fañabé Plaza 129,
38660, Adeje,
Santa Cruz de Tenerife, Spanje.

Phone: +34 922 71 47 72, .

Openingstijden:
Ma - do: 9.30 – 17.30
Vrijdag: 9.30 – 17.00
Zaterdag: 10.00 - 13.00
Zondag: Alleen op afspraak

 

Zeer grote eersteklas bouwgrond in het exclusieve en zeer gewilde Abama Resort  • Referentie: 8370C
  • Plaats: Abama Golf
  • Type: Land
  • Toestand: Te koop
  • Prijs: €2,450,000
  • Perceel: 1440 M2

Kaart:


Energie-efficiëntie klasse:

In behandelingBeschrijving:

Clear Blue Skies Group SL is verheugd om dit fantastische stuk stedelijk land dat deel uitmaakt van het Abama Golf Resort in het zuidwesten van Tenerife, te koop aan te bieden voor de bouw van een luxe villa.

Het afgelegen paradijs van het Abama-resort is een wereld verwijderd van de drukte van de drukke toeristische gebieden van Tenerife en biedt een levensstijl van pure luxe en rust in een echt magische omgeving. Het resort is een conceptueel en architectonisch meesterwerk, met een combinatie van voortreffelijke elementen die allemaal in perfecte harmonie samenwerken om een idyllische bestemming te creëren. Het imposante 5* Ritz Carlton Abama Hotel staat majestueus op de klif met uitzicht op de oceaan en biedt 12 restaurants en bars (twee restaurants met Michelin-ster), een luxueuze spa en nog veel meer speciale voorzieningen. Grenzend hieraan is er een prachtig, afgelegen zandstrand met bar / restaurant en natuurlijk de 18-holesgolfbaan van wereldklasse, een van de mooiste op Spaans grondgebied en een zeer gerespecteerde tennisclub.

Dankzij de onlangs uitgebreide TF1 kan de luchthaven Tenerife Zuid in minder dan dertig minuten worden bereikt, en de badplaatsen Los Cristianos en Playa de las Americas en de rest van Costa Adeje liggen op slechts twintig minuten rijden. Lokaal ligt het charmante dorpje Playa San Juan op slechts een paar minuten rijden en biedt vele restaurants, cafés en winkels langs de aantrekkelijke boulevard, allemaal met een authentiek en traditioneel Spaans gevoel.

Dit fantastische stedelijke perceel van 1.440 m² biedt een geweldige kans om een zeer ruime luxe vrijstaande villa (576 m²) te bouwen over twee verdiepingen met een prachtig uitzicht op de oceaan, golf en het naburige eiland La Gomera.

Door de grootte van deze bouwkavel heeft u de mogelijkheid om twee kleinere woningen te bouwen, ideaal als u familie dichtbij wilt hebben, mits het verkrijgen van de benodigde bouwvergunningen.

Het zal moeilijk zijn om een betere plek op Tenerife te vinden om uw eigen luxe villa te bouwen, dus voor iedereen die luxe onroerend goed wil bouwen, is dit een geweldige kans op een absoluut idyllische locatie. Neem contact op met Clear Blue Skies Group SL in ons vriendelijke kantoor in Fañabé Plaza om een afspraak te maken om de locatie persoonlijk te bezoeken.

Disclaimer: het materiaal in deze presentatie is gebaseerd op informatie die is verstrekt door derden waarvan wij denken dat ze betrouwbaar zijn, maar we kunnen niet garanderen dat het volledig of 100% nauwkeurig is, dus er mag niet als zodanig op worden vertrouwd. Potentiële kopers wordt geadviseerd om met betrekking tot dergelijke zaken passend juridisch advies in te winnen.

Populaire bestemmingen:
Populaire zoekopdrachten:


English - Tenerife Property
Español - Inmobiliaria Tenerife
Français - Tenerife Immobilier
Deutsch - Teneriffa Immobilien
© 2023, Clear Blue Skies Group S.L., Privacybeleid, Cookiesbeleid, Immo Tenerife