Nederlandstalige makelaars in Tenerife
Zoekfuntie
Nieuwe ontwikkelingen

Clear Blue Skies Group S.L.

Adres (link naar de kaart):
C/. Bruselas, C.C. Fañabé Plaza 129,
38660, Adeje,
Santa Cruz de Tenerife, Spanje.

Phone: +34 922 71 47 72, .

Openingstijden:
Ma - do: 9.30 – 17.30
Vrijdag: 9.30 – 17.00
Zaterdag: 10.00 - 13.00
Zondag: Alleen op afspraak

 

Heerlijk hostel in Prime Holiday Resort  • Perceel: 71 M2
  • Bebouwd: 270 M2
  • Terras: 70 M2
  • Jaar: 2023

Kaart:


Energie-efficiëntie klasse:

In behandelingBeschrijving:

Clear Blue Skies Group SL is verheugd om deze unieke investeringsmogelijkheid in het centrum van Los Cristianos te koop aan te bieden.

Los Cristianos is een van de twee grote badplaatsen in het zuiden van Tenerife, de andere is de buurman, Playa de las Americas, plus de aangrenzende Costa Adeje. In Los Cristianos zelf is er een overvloed aan winkels, bars en restaurants, en het is de belangrijkste haven van het zuiden van Tenerife, met veerboten naar de andere eilanden. Er zijn een aantal mooie gouden zandstranden en de prachtige promenade die begint in Los Cristianos, loopt helemaal door naar La Caleta en gaat onderweg door Playa de las Americas, Torviscas, Fañabé en Playa del Duque.

Voor degenen die niets liever willen dan in het hart van de levendige vakantielevensstijl van Tenerife te zijn, zijn er maar weinig eigendommen op de open markt die kunnen concurreren met deze ongelooflijke locatie. Dit nieuw gebouwde hostel is ideaal gelegen in het centrale voetgangersgebied van Los Cristianos, op slechts twee minuten lopen van het prachtige strand van Los Cristianos en omgeven door levendige eetgelegenheden en winkels. Het hostel is gebouwd over vier verdiepingen met een ruim dakterras en profiteert van zonne-waterverwarming.

Bij binnenkomst van het gebouw vanaf de straat vindt u een trappenhuis, lift naar alle verdiepingen en een commerciële ruimte met wc die kan worden gebruikt als ontvangstruimte, of voor andere zakelijke doeleinden, een berging en badkamer. De eerste verdieping bestaat uit een ruime open ruimte, die zou kunnen worden ingericht als gemeenschappelijke woonkamer en keuken, waar gasten kunnen ontspannen of ervaringen kunnen delen met anderen.

Op de tweede en derde verdieping zijn er vier hostelkamers, allemaal met toegang tot het balkon, allemaal met en-suite badkamer. De bovenste verdieping is gewijd aan het dakterras, ideaal om te zonnebaden en te ontspannen met een prachtig uitzicht op zee en de haven.

Dit unieke hostel moet worden bekeken om de talloze voordelen van deze fantastische locatie ten volle te waarderen, naast de superieure kwaliteit van het complex en het appartement zelf. Neem contact op met Clear Blue Skies Group SL voor meer informatie of om een bezoek te regelen.

Disclaimer: het materiaal in deze presentatie is gebaseerd op informatie die is verstrekt door derden waarvan wij denken dat ze betrouwbaar zijn, maar we kunnen niet garanderen dat het volledig of 100% nauwkeurig is, dus er mag niet als zodanig op worden vertrouwd. Potentiële kopers wordt geadviseerd om met betrekking tot dergelijke zaken passend juridisch advies in te winnen.

Populaire bestemmingen:
Populaire zoekopdrachten:


English - Tenerife Property
Español - Inmobiliaria Tenerife
Français - Tenerife Immobilier
Deutsch - Teneriffa Immobilien
© 2023, Clear Blue Skies Group S.L., Privacybeleid, Cookiesbeleid, Immo Tenerife