Nederlandstalige makelaars in Tenerife
Zoekfuntie
Nieuwe ontwikkelingen

Clear Blue Skies Group S.L.

Adres (link naar de kaart):
C/. Bruselas, C.C. Fañabé Plaza 129,
38660, Adeje,
Santa Cruz de Tenerife, Spanje.

Phone: +34 922 71 47 72, .

Openingstijden:
Ma - do: 9.30 – 17.30
Vrijdag: 9.30 – 17.00
Zaterdag: 10.00 - 13.00
Zondag: Alleen op afspraak

 

Perceel bouwgrond, fantastische locatie in Zuid-Tenerife  • Perceel: 502 M2

Kaart:


Energie-efficiëntie klasse:

In behandelingBeschrijving:

Clear Blue Skies Group SL is verheugd om dit eersteklas stuk stedelijke grond te koop aan te bieden in de ongelooflijk populaire woonwijk Roque del Conde, Torviscas Alto. Gelegen in het zuiden van Tenerife, is dit gebied een hotspot geworden voor zelfgebouwde luxe villa's, voornamelijk gebouwd in de afgelopen twintig jaar, vanwege de nabijheid van voorzieningen en de fantastische uitzichten als gevolg van de verhoogde ligging.

Torviscas Alto ligt op slechts een paar minuten rijden van de stranden, bars en restaurants van Costa Adeje en Roque del Conde bevindt zich in het bovenste deel van Torviscas Alto. De eigendommen in dit gebied zijn naar het zuiden of zuidwesten gericht, wat betekent dat ze de hele dag zon hebben en genieten van het beste van de spectaculaire zonsondergangen op Tenerife; met uitzicht op Costa Adeje over de Atlantische Oceaan naar het naburige eiland La Gomera en soms tot aan de andere eilanden La Palma en El Hierro. Het ligt ook op slechts een paar minuten van de snelweg TF1 en op slechts twintig minuten van de luchthaven Tenerife Zuid. De belangrijkste badplaatsen aan de zuidkust, Los Cristianos en Playa de las Americas, liggen op vijf tot tien minuten rijden. Er zijn een aantal kleine bars, restaurants en supermarkten in de buurt en het winkelcentrum en bioscoopcomplex X-Sur (voorheen Grand Sur) is ook vlakbij.

Dit perceel is royaal bemeten (502m²) en is ideaal voor degenen die dromen van het bouwen van hun eigen grote huis met zwembad, terrassen en tuinen in het zuiden van het hele jaar door zonnige klimaat van Tenerife. Momenteel is dit mooie bouwperceel een blanco canvas met het potentieel om een ruime villa te bouwen die verdeeld kan worden over twee verdiepingen van 181m², plus een extra souterrain. Dit uitstekende perceel heeft een hoekligging, dus het biedt een fantastisch uitzicht op zee, de bergen en een panoramisch uitzicht op de kust. De lokale vastgoedmarkt geeft momenteel aan dat een vrijstaande, luxe villaconstructie op een toppositie, zoals deze, in dit gebied kan worden gewaardeerd op enkele miljoenen euro's, afhankelijk van de specificatie en het ontwerp, dus dit perceel biedt ook een aanzienlijk investeringspotentieel.

Dit uitstekende perceel biedt een opwindende kans, die alleen volledig kan worden voorgesteld door de site te bezoeken. Neem dus contact op met ons nabijgelegen kantoor in Fañabé Plaza voor meer informatie of om een begeleid bezoek met een van onze vastgoedadviseurs te regelen.

Disclaimer: het materiaal in deze presentatie is gebaseerd op informatie die is verstrekt door derden waarvan wij denken dat ze betrouwbaar zijn, maar we kunnen niet garanderen dat het volledig of 100% nauwkeurig is, dus er mag niet als zodanig op worden vertrouwd. Potentiële kopers wordt geadviseerd om met betrekking tot dergelijke zaken passend juridisch advies in te winnen.

Populaire bestemmingen:
Populaire zoekopdrachten:


English - Tenerife Property
Español - Inmobiliaria Tenerife
Français - Tenerife Immobilier
Deutsch - Teneriffa Immobilien
© 2023, Clear Blue Skies Group S.L., Privacybeleid, Cookiesbeleid, Immo Tenerife