Nederlandstalige makelaars in Tenerife
Zoekfuntie
Nieuwe ontwikkelingen

Clear Blue Skies Group S.L.

Adres (link naar de kaart):
C/. Bruselas, C.C. Fañabé Plaza 129,
38660, Adeje,
Santa Cruz de Tenerife, Spanje.

Phone: +34 922 71 47 72, .

Openingstijden:
Ma - do: 9.30 – 17.30
Vrijdag: 9.30 – 17.00
Zaterdag: 10.00 - 13.00
Zondag: Alleen op afspraak

 

Perceel en project voor luxe villa in aanbouw  • Perceel: 800 M2

Kaart:


Energie-efficiëntie klasse:

In behandelingBeschrijving:

Clear Blue Skies Group SL heeft met veel genoegen dit prachtige perceel bouwgrond te koop aangeboden met een project ontworpen door een van de meest gerenommeerde architecten van Tenerife, voor de bouw van een ongelooflijk luxe huis op het Abama Luxury Residences-complex in het gewaardeerde Abama Golf Resort in het zuidwesten van Tenerife.

Het 400 hectare grote afgelegen paradijs van het Abama resort is een wereld verwijderd van de drukte van de drukke toeristische gebieden van Tenerife en biedt een levensstijl van pure luxe en rust in een werkelijk magische omgeving. Het resort is een conceptueel en architectonisch meesterwerk, met een combinatie van voortreffelijke elementen die allemaal in perfecte harmonie samenwerken om een idyllische bestemming te creëren. Het imposante 5* Ritz Carlton Abama Hotel staat majestueus op de klif met uitzicht op de oceaan en biedt 12 restaurants en bars (twee restaurants met Michelin-sterren), een weelderige spa en nog veel meer speciale voorzieningen. Grenzend hieraan ligt een prachtig, afgelegen zandstrand met bar/restaurant en natuurlijk de 18 holes golfbaan van wereldklasse, een van de mooiste op Spaans grondgebied en een zeer gerespecteerde tennisclub.

Abama Luxury Residences maakt deel uit van dit ongelooflijke resort en biedt een scala aan vastgoedmogelijkheden, van luxe toeristische appartementen tot ongelooflijke vrijstaande villa's. Grenzend aan het resort Abama ligt het charmante dorpje Playa San Juan op slechts een paar minuten rijden en biedt vele restaurants, cafés en winkels langs de aantrekkelijke boulevard, allemaal met een meer traditioneel Spaans gevoel.

Dit geweldige bouwkavel strekt zich uit over 800 m² met een fantastisch uitzicht tot aan de kust en direct tegenover de Abama Golfbaan. De huidige eigenaren hebben een project ontworpen voor de bouw van een ongelooflijke villa met vier slaapkamers en vier badkamers, met groot privézwembad, jacuzzi en waterpartij, evenals een ruime garage en extra parkeergelegenheid. Dit bestaande project is het werk van een van de meest gewilde architecten van Tenerife, die verantwoordelijk is geweest voor enkele van de meest prestigieuze constructies in het zuiden van Tenerife. De bouw van deze villa is al begonnen en de structuur is volledig opgetrokken, maar de ontwikkeling zou worden voltooid door de nieuwe eigenaar en biedt als zodanig de mogelijkheid om te worden ontwikkeld in overeenstemming met hun eigen stijl en smaak.

Voor iedereen die een luxe woning op Tenerife wil bouwen, is dit een geweldige kans om uw droomhuis te bouwen op een absoluut idyllische locatie, direct aan de golfbaan. Neem contact op met Clear Blue Skies Group SL op ons vriendelijke kantoor in Fañabé Plaza voor meer informatie over de bestaande projectplannen en om uw afspraak te maken om ons te vergezellen om de locatie persoonlijk te bezoeken.

Disclaimer: het materiaal in deze presentatie is gebaseerd op informatie die is verstrekt door derden waarvan wij denken dat ze betrouwbaar zijn, maar we kunnen niet garanderen dat het volledig of 100% nauwkeurig is, dus er mag niet als zodanig op worden vertrouwd. Potentiële kopers wordt geadviseerd om met betrekking tot dergelijke zaken passend juridisch advies in te winnen.

Populaire zoekopdrachten:


English - Tenerife Property
Español - Inmobiliaria Tenerife
Français - Tenerife Immobilier
Deutsch - Teneriffa Immobilien
Polski - Nieruchomości Teneryfa
© 2023, Clear Blue Skies Group S.L., Privacybeleid, Cookiesbeleid, Immo Tenerife