Nederlandstalige makelaars in Tenerife
Zoekfuntie
Nieuwe ontwikkelingen

Clear Blue Skies Group S.L.

Adres (link naar de kaart):
C/. Bruselas, C.C. Fañabé Plaza 129,
38660, Adeje,
Santa Cruz de Tenerife, Spanje.

Phone: +34 922 71 47 72, .

Openingstijden:
Ma - do: 9.30 – 17.30
Vrijdag: 9.30 – 17.00
Zaterdag: 10.00 - 13.00
Zondag: Alleen op afspraak

 

Geweldig stuk grond met project op fantastische locatie  • Perceel: 800 M2

Kaart:


Energie-efficiëntie klasse:

In behandelingBeschrijving:

Clear Blue Skies Group SL is verheugd om dit spectaculaire stuk bouwgrond te koop aan te bieden voor de bouw van een ongelooflijk luxe huis op een groot privéperceel dat deel uitmaakt van het Abama Golf Resort in het zuidwesten van Tenerife.

Het Abama-resort is een 5-sterrenontwikkeling van wereldklasse die een wereld weg voelt van de traditionele drukke toeristengebieden en een levensstijl van luxe en rust biedt in een werkelijk magische omgeving. Het resort is een conceptueel en architectonisch meesterwerk, met een combinatie van voortreffelijke elementen die allemaal in perfecte harmonie samenwerken om een idyllische bestemming te creëren. Het imposante 5* Ritz Carlton Abama Hotel staat majestueus op de klif met uitzicht op de oceaan en biedt 12 restaurants en bars (twee restaurants met Michelin-ster), een luxueuze spa en nog veel meer speciale voorzieningen. Grenzend hieraan is er een prachtig, afgelegen zandstrand met bar / restaurant en natuurlijk de 18-holesgolfbaan van wereldklasse, een van de mooiste op Spaans grondgebied en een zeer gerespecteerde tennisclub.

Abama Luxury Residences maakt deel uit van dit ongelooflijke resort en biedt een scala aan vastgoedmogelijkheden, van luxe toeristische appartementen tot ongelooflijke vrijstaande villa's. Grenzend aan het resort Abama, ligt het charmante dorpje Playa San Juan op slechts een paar minuten rijden en biedt vele restaurants, cafés en winkels langs de aantrekkelijke boulevard, allemaal met een meer traditioneel Spaans gevoel.

Dit stuk grond is 800m² groot, wat betekent dat het voldoende gelegenheid biedt om een ruime luxe vrijstaande villa te bouwen, direct uitkijkend over de golfbaan van Abama. De huidige eigenaren hebben al een ontwerp ontwikkeld en een bouwvergunning gekregen voor een uitgestrekte villa met vier slaapkamers en vier badkamers, ontworpen door een van de bekendste en meest gewaardeerde architecten in het zuiden van Tenerife. Het huidige project omvat een bebouwde oppervlakte van meer dan 500 m² met een grote garage en souterrain en een woongedeelte verdeeld over twee verdiepingen, allemaal verbonden door een eigen interne lift. Extern is er de bouw van een zwembad van 32 m², een jacuzzi, een buitenparkeerplaats en diverse terrassen en tuinen.

De bouwvergunning is goedgekeurd voor deze ontwikkeling, maar aangezien de bouw nog niet is gestart, kunnen de nieuwe eigenaren, indien gewenst, het bestaande project aanpassen met hun eigen ideeën over afwerking of zelfs een gloednieuw project ontwikkelen om hun eigen persoonlijke project tot leven te brengen. visie.

Voor iedereen die een superluxe woning op Tenerife wil bouwen, is dit een geweldige kans om uw droomhuis te bouwen op een absoluut idyllische locatie, aan de frontlinie van de golfbaan. Neem contact op met Clear Blue Skies Group SL in ons vriendelijke kantoor in Fañabé Plaza voor meer informatie over de bestaande projectplannen en om een afspraak te maken om ons te vergezellen om de locatie persoonlijk te bezoeken.

Disclaimer: het materiaal in deze presentatie is gebaseerd op informatie die is verstrekt door derden waarvan wij denken dat ze betrouwbaar zijn, maar we kunnen niet garanderen dat het volledig of 100% nauwkeurig is, dus er mag niet als zodanig op worden vertrouwd. Potentiële kopers wordt geadviseerd om met betrekking tot dergelijke zaken passend juridisch advies in te winnen.

Populaire bestemmingen:
Populaire zoekopdrachten:


English - Tenerife Property
Español - Inmobiliaria Tenerife
Français - Tenerife Immobilier
Deutsch - Teneriffa Immobilien
© 2023, Clear Blue Skies Group S.L., Privacybeleid, Cookiesbeleid, Immo Tenerife