Nederlandstalige makelaars in Tenerife
Zoekfuntie
Nieuwe ontwikkelingen

Clear Blue Skies Group S.L.

Adres (link naar de kaart):
C/. Bruselas, C.C. Fañabé Plaza 129,
38660, Adeje,
Santa Cruz de Tenerife, Spanje.

Phone: +34 922 71 47 72, .

Openingstijden:
Ma - do: 9.30 – 17.30
Vrijdag: 9.30 – 17.00
Zaterdag: 10.00 - 13.00
Zondag: Alleen op afspraak

 

Spectaculair perceel met villaproject op een toplocatie  • Perceel: 800 M2

Kaart:


Energie-efficiëntie klasse:

In behandelingBeschrijving:

Clear Blue Skies Group SL heeft het grote genoegen om dit prachtige stuk bouwgrond te koop aan te bieden voor de bouw van een ongelooflijke luxe woning in het Abama Luxury Residences-complex in het gewaardeerde Abama Golf Resort in het zuidwesten van Tenerife.

Het 400 hectare grote afgelegen paradijs van het Abama-resort is een wereld verwijderd van de drukte van de drukke toeristische gebieden van Tenerife en biedt een levensstijl van pure luxe en rust in een werkelijk magische omgeving. Het resort is een conceptueel en architectonisch meesterwerk, met een combinatie van voortreffelijke elementen die allemaal in perfecte harmonie samenwerken om een idyllische bestemming te creëren. Het imposante 5* Ritz Carlton Abama Hotel staat majestueus op de klif met uitzicht op de oceaan en biedt 12 restaurants en bars (twee restaurants met Michelin-ster), een luxueuze spa en nog veel meer speciale voorzieningen. Grenzend hieraan is er een prachtig, afgelegen zandstrand met bar / restaurant en natuurlijk de 18-holesgolfbaan van wereldklasse, een van de mooiste op Spaans grondgebied en een zeer gerespecteerde tennisclub.

Abama Luxury Residences maakt deel uit van dit ongelooflijke resort en biedt een scala aan vastgoedmogelijkheden, van luxe toeristische appartementen tot ongelooflijke vrijstaande villa's. Grenzend aan het resort Abama, ligt het charmante dorpje Playa San Juan op slechts een paar minuten rijden en biedt vele restaurants, cafés en winkels langs de aantrekkelijke boulevard, allemaal met een meer traditioneel Spaans gevoel.

Dit geweldige bouwperceel strekt zich uit over 800 m² en kijkt uit over de golfbaan met een fantastisch uitzicht helemaal tot aan de kust. Het is echt een van de meest aantrekkelijke percelen in het resort vanwege de perfecte maar toch rustige locatie. Hier heeft u de mogelijkheid om een luxe villa te bouwen die uw droomhuis werkelijkheid maakt. Met de mogelijkheid om een huis te bouwen van maximaal 320m2, gebouwd over twee verdiepingen plus een souterrain/garage, kan dit pand zeker gebouwd worden om aan al uw eisen te voldoen. Er is al een prachtig project gecreëerd door een van de meest gerenommeerde architecten van Tenerife, Virgilio Gutiérrez Herreros, voor de bouw van een ongelooflijke luxe villa, maar dit kan natuurlijk worden aangepast om de persoonlijke ideeën van de nieuwe eigenaren op te nemen.

Voor iedereen die een superluxe woning op Tenerife wil bouwen, is dit een geweldige kans om uw droomhuis te bouwen op een absoluut idyllische locatie. Neem contact op met Clear Blue Skies Group SL op ons vriendelijke kantoor in Fañabé Plaza voor meer informatie over de bestaande projectplannen en om een afspraak te maken om de locatie persoonlijk te bezoeken. Alle tot nu toe gemaakte architectenkosten en projecthonoraria zijn inbegrepen in de verkoopprijs.

Disclaimer: het materiaal in deze presentatie is gebaseerd op informatie die is verstrekt door derden waarvan wij denken dat ze betrouwbaar zijn, maar we kunnen niet garanderen dat het volledig of 100% nauwkeurig is, dus er mag niet als zodanig op worden vertrouwd. Potentiële kopers wordt geadviseerd om met betrekking tot dergelijke zaken passend juridisch advies in te winnen.

Populaire bestemmingen:
Populaire zoekopdrachten:


English - Tenerife Property
Español - Inmobiliaria Tenerife
Français - Tenerife Immobilier
Deutsch - Teneriffa Immobilien
© 2023, Clear Blue Skies Group S.L., Privacybeleid, Cookiesbeleid, Immo Tenerife