Nederlandstalige makelaars in Tenerife
Zoekfuntie
Nieuwe ontwikkelingen

Clear Blue Skies Group S.L.

Adres (link naar de kaart):
C/. Bruselas, C.C. Fañabé Plaza 129,
38660, Adeje,
Santa Cruz de Tenerife, Spanje.

Phone: +34 922 71 47 72, .

Openingstijden:
Ma - do: 9.30 – 17.30
Vrijdag: 9.30 – 17.00
Zaterdag: 10.00 - 13.00
Zondag: Alleen op afspraak

In de omgeving locaties:

 

Gloednieuwe ontwikkeling van superluxe appartementen • Slaapkamers: 2
 • Badkamers: 2
 • Bebouwd: 100 M2
 • Terras: 22 M2
 • Parkeren: Ondergrondse parkeerplaats
 • Zwembad: Prive-
 • Meubels: niet gemeubileerd
 • Keuken: Uitgeruste Keuken

Kaart:


Beschrijving:

Clear Blue Skies Group SL is vereerd te zijn geselecteerd om deze exclusieve nieuwe ontwikkeling, toepasselijk genaamd Iconic, van luxe eigendommen in het zuidwesten van Tenerife te presenteren aan onze meest veeleisende klanten. Het klimaat in dit gebied wordt beschouwd als het beste van Tenerife, dus een ideale locatie voor deze luxe appartementen en villa's.

Gepositioneerd binnen de prestigieuze postcode Costa Adeje, is het nieuwe gebied van Rokabella de thuisbasis van enkele van de meest opwindende ontwikkelingen die momenteel gaande zijn in het zuidwesten van Tenerife. Gelegen dicht bij de meer gevestigde en altijd populaire stad Callao Salvaje, biedt dit nieuwe gebied iets heel bijzonders. Het ligt dicht bij lokale restaurants, bars, winkels en stranden en op slechts tien minuten rijden in de ene richting naar de drukkere toeristische centra van Playa de las Americas of Los Cristianos of in de andere richting naar de meer traditionele dorpen van Playa de San Juan en Alcala en vestigt zich nu als een op zichzelf staand gebied met nieuwe infrastructuur en alleen luxe high-end ontwikkelingen.

De eerste fase van dit gloednieuwe project, ons aangeboden door de prestigieuze lokale architect Leonardo Omar, zal veertien luxe appartementen bevatten en nog eens twaalf villa's erachter. De veertien appartementen bevinden zich op de eerste lijn van de ontwikkeling en zijn beschikbaar op de begane grond of op de eerste verdieping. Alle woningen hebben twee grote tweepersoonsslaapkamers met inbouwkasten, twee prachtige complete badkamers en zullen van binnen ongelooflijk ruim zijn met een oppervlakte van ongeveer 100 m². Ze zullen worden gebouwd volgens een zeer hoge standaard met behulp van hoogwaardige materialen en worden compleet geleverd met eersteklas keukens inclusief apparatuur en overal airconditioning.

Extern zullen alle eigendommen ruime terrassen en privézwembaden hebben. De woningen op de benedenverdieping zullen beschikken over terrassen aan de voor- en achterzijde en zwembaden van ongeveer 20 m², terwijl de appartementen op de bovenste verdieping zullen genieten van ongelooflijke dompelbaden in infinity-stijl.

Buiten de eigendommen, elk zal komen met toegewezen parkeerplaats en een handige berging in de beveiligde gemeenschappelijke garage.

Dit is een unieke kans om in de vroege stadia van deze ontwikkeling te kopen en te profiteren van het handige gefaseerde betalingsplan. Een ontwikkeling van dit kaliber zal zeker snel uitverkocht zijn, dus neem voor meer informatie, om plattegronden van de verschillende beschikbare opties te bekijken of om uw woning te reserveren, contact op met Clear Blue Skies Group SL in ons vriendelijke kantoor in Fañabé Plaza in Costa Adeje.

Features:

 • Decor: Gebouwd aan hoge normen, Volledig uitgeruste keuken, Ingemaakte kleerkasten, Luxueus meubilair, Moderne Stijl, Recent gebouwd, Ruime accommodatie, Stijlvolle accommodatie, Smaakvol ingericht
 • Buitenkant: Eigen zwembad, Privaat zwembad, Terras
 • Lokatie: Gunstig gelegen nabij Golf, Prestigieuze Zone
 • Zicht: Zee
 • Extra: Airconditioning

Disclaimer: het materiaal in deze presentatie is gebaseerd op informatie die is verstrekt door derden waarvan wij denken dat ze betrouwbaar zijn, maar we kunnen niet garanderen dat het volledig of 100% nauwkeurig is, dus er mag niet als zodanig op worden vertrouwd. Potentiële kopers wordt geadviseerd om met betrekking tot dergelijke zaken passend juridisch advies in te winnen.

Populaire bestemmingen:
Populaire zoekopdrachten:


English - Tenerife Property
Español - Inmobiliaria Tenerife
Français - Tenerife Immobilier
Deutsch - Teneriffa Immobilien
© 2022, Clear Blue Skies Group S.L., Privacybeleid, Cookiesbeleid, Immo Tenerife