Nederlandstalige makelaars in Tenerife
Zoekfuntie
Nieuwe ontwikkelingen

Clear Blue Skies Group S.L.

Adres (link naar de kaart):
C/. Bruselas, C.C. Fañabé Plaza 129,
38660, Adeje,
Santa Cruz de Tenerife, Spanje.

Phone: +34 922 71 47 72, .

Openingstijden:
Ma - do: 9.30 – 17.30
Vrijdag: 9.30 – 17.00
Zaterdag: 10.00 - 13.00
Zondag: Alleen op afspraak

 

Garage met 40 individuele parkeerplaatsen
  Kaart:


  Energie-efficiëntie klasse:

  In behandeling  Beschrijving:

  Clear Blue Skies Group SL is verheugd haar investeringsklanten deze unieke kans te kunnen bieden om meerdere parkeerplaatsen te kopen op een toplocatie in het drukke zuiden van Tenerife.

  Het gebied van San Eugenio Bajo en Puerto Colon is een van de drukste toeristische centra in het zuiden van het eiland. Het maakt deel uit van het bekende en gewilde Costa Adeje-gebied, is centraal gelegen en de thuisbasis van vele hotels, aparthotels en vakantieaccommodaties. Er zijn tal van vakantiefaciliteiten in de omgeving, zoals restaurants en bars, evenals alle watersporten en boottochten die worden aangeboden door de jachthaven van Puerto Colon.

  Gelegen in een gerenommeerd en beveiligd complex op een zeer centrale locatie waar parkeren op straat schaars is, zijn deze 40 parkeerplaatsen te vinden in een afgesloten ondergrondse garage. Dit biedt een geweldige kans, of het nu gaat om verhuur of voor toekomstige individuele verkoop, en kan een zeer goede investering zijn voor de juiste klant.

  Neem voor meer informatie en om prijzen en mogelijkheden te bespreken contact op met Clear Blue Skies Group SL op ons hoofdkantoor in Playa Fañabé.

  Disclaimer: het materiaal in deze presentatie is gebaseerd op informatie die is verstrekt door derden waarvan wij denken dat ze betrouwbaar zijn, maar we kunnen niet garanderen dat het volledig of 100% nauwkeurig is, dus er mag niet als zodanig op worden vertrouwd. Potentiële kopers wordt geadviseerd om met betrekking tot dergelijke zaken passend juridisch advies in te winnen.

  Populaire zoekopdrachten:


  English - Tenerife Property
  Español - Inmobiliaria Tenerife
  Français - Tenerife Immobilier
  Deutsch - Teneriffa Immobilien
  © 2022, Clear Blue Skies Group S.L., Privacybeleid, Cookiesbeleid, Immo Tenerife