Nederlandstalige makelaars in Tenerife
Zoekfuntie
Nieuwe ontwikkelingen

Clear Blue Skies Group S.L.

Adres (link naar de kaart):
C/. Bruselas, C.C. Fañabé Plaza 129,
38660, Adeje,
Santa Cruz de Tenerife, Spanje.

Phone: +34 922 71 47 72, .

Openingstijden:
Ma - do: 9.30 – 17.30
Vrijdag: 9.30 – 17.00
Zaterdag: 10.00 - 13.00
Zondag: Alleen op afspraak

 

Perceel stedelijk land met project voor vrijstaande villa  • Perceel: 620 M2

Kaart:


Beschrijving:

Clear Blue Skies Group SL is verheugd dit ontwikkelingsproject voor de bouw van een vrijstaande villa op een toplocatie op korte afstand van de kust te koop aan te bieden.

Callao Salvaje is een kleine badplaats die deel uitmaakt van het bekende gebied van Costa Adeje. Het ligt op slechts 10 minuten rijden van zowel de belangrijkste gemeentelijke stad Adeje als de drukkere badplaatsen Playa Fañabé, Playa Torviscas en de luxe badplaats Playa del Duque. Callao Salvaje, hoewel verstoken van de drukte van de grotere resorts, heeft veel winkels, bars en restaurants en heeft een eigen fantastisch strand op slechts een korte afstand van deze accommodatie. Dichtbij ligt het naburige zusterresort Playa Paraiso, dat een grotere selectie aan restaurants en bars heeft en het recent gebouwde winkelcentrum, The Rosa Centre.

Dit stuk grond is gelegen in een rustige woonstraat, omringd door vele vrijstaande woningen van hoge kwaliteit, maar het is slechts een kwestie van een steenworp afstand van de hoofdstraat die kan worden gevolgd om de vele lokale voorzieningen te vinden en het is slechts 10-15 minuten wandeling bergafwaarts naar de kust en het kleine plaatselijke strand.

Het perceel heeft een goede afmeting van 620m² en biedt daardoor vele mogelijkheden. Er is een bestaand project met bouwvergunning voor de bouw van een vrijstaande eengezinswoning met drie slaapkamers met off-road parking, een woonoppervlakte over twee verdiepingen plus een verdere kelderverdieping en een ruime buitenruimte. Het perceel heeft een gedeeltelijk uitzicht op zee, waarvan vooral vanaf de bovenverdieping kan worden genoten.

Het bestaande project wordt samen met het perceel verkocht en de bouw van deze woning is reeds gestart. Het bevindt zich in de beginfase van de bouw en de nieuwe eigenaar kan ervoor kiezen om het huis te voltooien volgens het bestaande project of zich aan te passen aan zijn eigen ideeën en een nieuwe bouwvergunning aan te vragen.

Dit zou een geweldig project zijn voor iemand met de visie om zich het voltooide project voor te stellen dat zonder twijfel een prachtige villa zal zijn die het hele jaar door een geweldig verblijf of ruim vakantiehuis zal zijn. Neem voor meer informatie of om het bestaande project in meer detail te bekijken contact op met Clear Blue Skies Group SL op 0034 922 717 779 of bezoek ons vriendelijke kantoor in Fañabé Plaza.

Disclaimer: het materiaal in deze presentatie is gebaseerd op informatie die is verstrekt door derden waarvan wij denken dat ze betrouwbaar zijn, maar we kunnen niet garanderen dat het volledig of 100% nauwkeurig is, dus er mag niet als zodanig op worden vertrouwd. Potentiële kopers wordt geadviseerd om met betrekking tot dergelijke zaken passend juridisch advies in te winnen.

Populaire zoekopdrachten:


English - Tenerife Property
Español - Inmobiliaria Tenerife
Français - Tenerife Immobilier
Deutsch - Teneriffa Immobilien
© 2022, Clear Blue Skies Group S.L., Privacybeleid, Cookiesbeleid, Immo Tenerife