Nederlandstalige makelaars in Tenerife
Zoekfuntie
Nieuwe ontwikkelingen

Clear Blue Skies Group S.L.

Adres (link naar de kaart):
C/. Bruselas, C.C. Fañabé Plaza 129,
38660, Adeje,
Santa Cruz de Tenerife, Spanje.

Phone: +34 922 71 47 72, .

Openingstijden:
Ma - do: 9.30 – 17.30
Vrijdag: 9.30 – 17.00
Zaterdag: 10.00 - 13.00
Zondag: Alleen op afspraak

 

Stedelijk perceel met project voor vrijstaande villa  • Perceel: 620 M2

Kaart:


Beschrijving:

Clear Blue Skies Group SL is verheugd om dit ontwikkelingsproject voor de bouw van een vrijstaande villa op een toplocatie op korte afstand van de kust te koop aan te bieden.

Callao Salvaje is een kleine badplaats die deel uitmaakt van het bekende gebied van Costa Adeje. Het ligt op slechts 10 minuten rijden van zowel de belangrijkste gemeentelijke stad Adeje als ook de drukkere badplaatsen Playa Fañabé, Playa Torviscas en de luxe badplaats Playa del Duque. Callao Salvaje, hoewel verstoken van de drukte van de grotere resorts, heeft veel winkels, bars en restaurants en heeft een eigen fantastisch strand op korte afstand van deze accommodatie. Dichtbij ligt het naburige zusterresort Playa Paraiso, dat een grotere keuze aan restaurants en bars heeft, en het recent gebouwde winkelcentrum The Rosa Centre.

Dit stuk grond is gelegen in een rustige woonstraat, omringd door vele vrijstaande woningen van hoge kwaliteit, maar ligt op slechts een steenworp afstand van de hoofdstraat van de stad, die kan worden gevolgd om de vele lokale voorzieningen te vinden en ligt op slechts 10-15 minuten bergafwaarts wandelen naar de kust en een klein plaatselijk strand.

Het perceel is met 620m² goed van formaat en biedt daardoor vele mogelijkheden. Er is een bestaand project met bouwvergunning aanwezig voor de bouw van een vrijstaande gezinswoning met drie slaapkamers, parkeergelegenheid op eigen terrein, een woonoppervlakte over twee verdiepingen plus nog een souterrain en voldoende buitenruimte. Het perceel heeft een gedeeltelijk uitzicht op zee, vooral vanaf de bovenverdieping.

Het bestaande project wordt verkocht met het perceel en de bouw van deze woning is reeds gestart. Het bevindt zich in de beginfase van de bouw en de nieuwe eigenaar kan ervoor kiezen om het huis af te werken volgens het bestaande project of zich aan te passen aan zijn eigen ideeën en een nieuwe bouwvergunning aan te vragen.

Dit zou een geweldig project zijn voor iemand met de visie om zich het voltooide project voor te stellen dat zonder twijfel een mooie villa zal zijn die het hele jaar door een geweldige woning of ruime vakantiewoning zal zijn. Neem voor meer informatie of om het bestaande project in meer detail te bekijken contact op met Clear Blue Skies Group SL op 0034 922 717 779 of bezoek ons vriendelijke kantoor in Fañabé Plaza.

Disclaimer: het materiaal in deze presentatie is gebaseerd op informatie die is verstrekt door derden waarvan wij denken dat ze betrouwbaar zijn, maar we kunnen niet garanderen dat het volledig of 100% nauwkeurig is, dus er mag niet als zodanig op worden vertrouwd. Potentiële kopers wordt geadviseerd om met betrekking tot dergelijke zaken passend juridisch advies in te winnen.

Populaire bestemmingen:
Populaire zoekopdrachten:


English - Tenerife Property
Español - Inmobiliaria Tenerife
Français - Tenerife Immobilier
Deutsch - Teneriffa Immobilien
© 2023, Clear Blue Skies Group S.L., Privacybeleid, Cookiesbeleid, Immo Tenerife