Nederlandstalige makelaars in Tenerife
Zoekfuntie
Nieuwe ontwikkelingen

Clear Blue Skies Group S.L.

Adres (link naar de kaart):
C/. Bruselas, C.C. Fañabé Plaza 129,
38660, Adeje,
Santa Cruz de Tenerife, Spanje.

Phone: +34 922 71 47 72, .

Openingstijden:
Ma - do: 9.30 – 17.30
Vrijdag: 9.30 – 17.00
Zaterdag: 10.00 - 13.00
Zondag: Alleen op afspraak

In de omgeving locaties:

 

Perceel stedelijk land  • Perceel: 654 M2

Kaart:


Energie-efficiëntie klasse:

In behandelingBeschrijving:

Clear Blue Skies Group SL is erg blij deze kans te kunnen bieden om te investeren in een stuk stedelijk land, uitstekend geschikt voor ontwikkeling in de woonwijk Granadilla de Abona.

Granadilla de Abona is een traditionele Canarische stad, maar omdat het de belangrijkste gemeente van het gebied is, biedt het een groot aantal lokale voorzieningen en diensten, zoals winkels, restaurants, scholen, banken, sportfaciliteiten enz.   Hoewel het de afgelopen jaren veel is uitgebreid, heeft het zijn charme behouden en heeft het nog steeds het gevoel van een Spaans dorp, waardoor het perfect is voor mensen die op zoek zijn naar een meer authentieke ervaring.

Dit perceel bouwgrond is goed gelegen nabij alle voorzieningen maar ligt tegelijkertijd aan een rustigere woonstraat aan de rand van de stad met mooi vrij uitzicht op het omliggende platteland.   Dit perceel heeft 654 m2 en zou perfect zijn voor de bouw van een woongebouw van misschien 14 of 16 appartementen in afwachting van de goedkeuring van de juiste bouwvergunningen.   Er is geen huidig project, wat betekent dat het ontwerp volledig naar goeddunken van de nieuwe eigenaar zou zijn.

Ideaal voor iemand die op zoek is naar een investeringsproject en voor meer informatie, om in meer detail te bespreken of om een afspraak te maken om de locatie van het perceel te bezoeken, aarzel dan niet om contact op te nemen met Clear Blue Skies op ons kantoor in Playa Fañabe.

 

 

Disclaimer: het materiaal in deze presentatie is gebaseerd op informatie die is verstrekt door derden waarvan wij denken dat ze betrouwbaar zijn, maar we kunnen niet garanderen dat het volledig of 100% nauwkeurig is, dus er mag niet als zodanig op worden vertrouwd. Potentiële kopers wordt geadviseerd om met betrekking tot dergelijke zaken passend juridisch advies in te winnen.

Populaire bestemmingen:
Populaire zoekopdrachten:


English - Tenerife Property
Español - Inmobiliaria Tenerife
Français - Tenerife Immobilier
Deutsch - Teneriffa Immobilien
© 2023, Clear Blue Skies Group S.L., Privacybeleid, Cookiesbeleid, Immo Tenerife