Nederlandstalige makelaars in Tenerife
Zoekfuntie
Nieuwe ontwikkelingen

Clear Blue Skies Group S.L.

Adres (link naar de kaart):
C/. Bruselas, C.C. Fañabé Plaza 129,
38660, Adeje,
Santa Cruz de Tenerife, Spanje.

Phone: +34 922 71 47 72, .

Openingstijden:
Ma - do: 9.30 – 17.30
Vrijdag: 9.30 – 17.00
Zaterdag: 10.00 - 13.00
Zondag: Alleen op afspraak

In de omgeving locaties:

 

Perceel stedelijk land  • Perceel: 654 M2

Kaart:


Energie-efficiëntie klasse:

In behandelingBeschrijving:

Clear Blue Skies Group SL is erg blij deze mogelijkheid te kunnen bieden om te investeren in een stuk stedelijk land, uitstekend geschikt voor ontwikkeling in de woonwijk Granadilla de Abona.

Granadilla de Abona is een traditionele Canarische stad, maar biedt, omdat het de belangrijkste gemeentelijke stad van het gebied is, een scala aan lokale voorzieningen en diensten, zoals winkels, restaurants, scholen, banken, sportfaciliteiten enz.   Hoewel het de afgelopen jaren enorm is uitgebreid, heeft het zijn charme behouden en heeft het nog steeds de sfeer van een Spaans dorp, waardoor het perfect is voor mensen die op zoek zijn naar een meer authentieke ervaring.

Dit perceel bouwgrond is goed gelegen dichtbij alle voorzieningen, maar bevindt zich tegelijkertijd in een rustigere woonstraat aan de rand van de stad met een mooi vrij uitzicht op het omliggende platteland.   Dit perceel heeft een oppervlakte van 654m2 en zou perfect zijn voor de bouw van een woongebouw met misschien 14 of 16 appartementen, in afwachting van de goedkeuring van de juiste bouwvergunningen.   Er is momenteel geen project aanwezig, wat betekent dat het ontwerp volledig naar goeddunken van de nieuwe eigenaar zou zijn.

Ideaal voor iemand die op zoek is naar een investeringsproject en voor meer informatie, om meer details te bespreken of om een bezoek aan de perceellocatie te regelen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Clear Blue Skies op ons kantoor in Playa Fañabe.

 

 

Disclaimer: het materiaal in deze presentatie is gebaseerd op informatie die is verstrekt door derden waarvan wij denken dat ze betrouwbaar zijn, maar we kunnen niet garanderen dat het volledig of 100% nauwkeurig is, dus er mag niet als zodanig op worden vertrouwd. Potentiële kopers wordt geadviseerd om met betrekking tot dergelijke zaken passend juridisch advies in te winnen.

Populaire zoekopdrachten:


English - Tenerife Property
Español - Inmobiliaria Tenerife
Français - Tenerife Immobilier
Deutsch - Teneriffa Immobilien
Polski - Nieruchomości Teneryfa
© 2023, Clear Blue Skies Group S.L., Privacybeleid, Cookiesbeleid, Immo Tenerife