Nederlandstalige makelaars in Tenerife
Zoekfuntie
Nieuwe ontwikkelingen

Clear Blue Skies Group S.L.

Adres (link naar de kaart):
C/. Bruselas, C.C. Fañabé Plaza 129,
38660, Adeje,
Santa Cruz de Tenerife, Spanje.

Phone: +34 922 71 47 72, .

Openingstijden:
Ma - do: 9.30 – 17.30
Vrijdag: 9.30 – 17.00
Zaterdag: 10.00 - 13.00
Zondag: Alleen op afspraak

 

Selectie van een slaapkamer appartementen met renovatie optie  • Slaapkamers: 1
  • Badkamers: 1
  • Bebouwd: 42 M2
  • Terras: 9 M2

Energie-efficiëntie klasse:

In behandelingBeschrijving:

Bij Clear Blue Skies Group zijn we erg blij om deze selectie van 1 slaapkamer appartementen en 1 x 2 slaapkamer appartement te koop aan te bieden in Malibu Park, San Eugenio Bajo. De eigendommen bieden een opwindende mogelijkheid om te kopen met of zonder een extra renovatieoptie (zie computergegenereerde afbeeldingen in de afbeeldingengalerij hierboven voor illustratieve doeleinden).

Er zijn verschillende appartementen beschikbaar op verschillende plaatsen in het complex, sommige met uitzicht op de oceaan, sommige met uitzicht op de aangrenzende tennisbanen of met uitzicht op de bergen of de tuin. Elke woning heeft een eenvoudige indeling met open keuken / woonkamer / eetkamer met openslaande deuren naar een eigen terras, tweepersoonsslaapkamer(s) en een aparte badkamer.

Malibu Park is een populair complex, ideaal gelegen naast het beroemde waterpark Aqualand, met een fantastische tennisclub aan de overkant van de weg en een enorme keuze aan restaurants, bars en kleine bedrijven voor de deur. Siam Mall en Siam Park liggen op slechts 15 minuten lopen en de fantastische stranden, glamoureuze jachthaven en eindeloze attracties van San Eugenio Bajo, Puerto Colon, Torviscas Bajo en Playa Fañabe liggen op loopafstand of een klein eindje rijden. Het omheinde complex biedt een prachtig gemeenschappelijk zwembad met kinderbad, een bar bij het zwembad, receptie, gemeenschappelijke tuinen en beschikt over een zeer gewilde toeristische vergunning voor vakantieverhuur (particuliere verhuur niet toegestaan).

De woningen worden gemeubileerd verkocht en bieden een fantastische kans om een huis te bezitten op een toplocatie in Tenerife.

Prijzen beginnen bij 140.280 € met eigenschappen van verschillende interne en externe afmetingen. Neem contact op met het team van Clear Blue Skies voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen.

Disclaimer: het materiaal in deze presentatie is gebaseerd op informatie die is verstrekt door derden waarvan wij denken dat ze betrouwbaar zijn, maar we kunnen niet garanderen dat het volledig of 100% nauwkeurig is, dus er mag niet als zodanig op worden vertrouwd. Potentiële kopers wordt geadviseerd om met betrekking tot dergelijke zaken passend juridisch advies in te winnen.

Populaire zoekopdrachten:


English - Tenerife Property
Español - Inmobiliaria Tenerife
Français - Tenerife Immobilier
Deutsch - Teneriffa Immobilien
© 2021, Clear Blue Skies Group S.L., Privacybeleid, Cookiesbeleid, Immo Tenerife