Nederlandstalige makelaars in Tenerife
Zoekfuntie
Nieuwe ontwikkelingen

Clear Blue Skies Group S.L.

Adres (link naar de kaart):
C/. Bruselas, C.C. Fañabé Plaza 129,
38660, Adeje,
Santa Cruz de Tenerife, Spanje.

Phone: +34 922 71 47 72, .

Openingstijden:
Ma - do: 9.30 – 17.30
Vrijdag: 9.30 – 17.00
Zaterdag: 10.00 - 13.00
Zondag: Alleen op afspraak

 

Pre-constructie appartementencomplex in Fañabe • Slaapkamers: 2
 • Badkamers: 2
 • Bebouwd: 65 M2
 • Terras: 30 M2
 • Jaar: 2023
 • Parkeren: Ondergrondse parkeerplaats
 • Zwembad: Gezamelijk zwembad

Kaart:


Beschrijving:

Clear Blue Skies Group SL is verheugd om deze selectie van voorbouwappartementen in Fañabe, Costa Adeje op de markt te brengen.

Las Terrazas de Costa Adeje belooft een aantrekkelijke ontwikkeling te worden van 37 appartementen verdeeld over drie verdiepingen. Het complex krijgt een zwembadgedeelte met kinderbad voor gebruik door de bewoners en de aannemer heeft ook mooie gemeenschappelijke tuinen in het ontwerp verwerkt. Elk appartement krijgt een toegewezen parkeerplaats in de ondergrondse gemeenschappelijke garage en een eigen berging. De bouw start in juni 2021 en zal naar verwachting rond juni 2023 worden afgerond.

Deze woningen met twee slaapkamers zijn zorgvuldig geconfigureerd om optimaal gebruik te maken van het licht en het uitzicht in de belangrijkste woonruimtes. De grote woonkamer / keuken / eetkamer en beide slaapkamers zijn aan de voorkant van het pand geplaatst, zodat ze licht zijn en directe toegang hebben tot de eigen balkons of terrassen met uitzicht op het zwembad, de tuinen of de zee, afhankelijk van de positie. De keuken zal een strak, eigentijds ontwerp hebben, met toestellen van Bosch of gelijkwaardige kwaliteit en compacte kwartswerkbladen, en de eigendommen zullen ook profiteren van een aparte bijkeuken. De hoofdslaapkamer heeft inbouwkasten en een en-suite badkamer, terwijl de tweede tweepersoonsslaapkamer ook inbouwkasten en een aangrenzende badkamer heeft.

El Madroñal de Fañabe is ongetwijfeld een van de meest gewilde woonwijken in Costa Adeje en daarbuiten. Het is in de loop van decennia in aanzien gegroeid, deels dankzij de uitstekende voorzieningen die zich in dit gebied hebben gevestigd, zoals de uitstekende internationale school, Colegio Costa Adeje, Gran Sur winkel- en bioscoopcomplex met meerdere zalen, een fantastisch stadspark en sportcentra. faciliteit, een tennisclub, een kuuroord en nog veel meer kleine bedrijven van hoge kwaliteit. Het gebied staat bekend om zijn hoge concentratie aan luxe appartementen en villa's en ligt op slechts 15-20 minuten lopen, of minder dan 5 minuten rijden naar Playa Fañabe, met Playa del Duque, Siam Mall en Siam Park op slechts 5 minuten rijden.

Reserveer nu uw ideale appartement in Las Terrazas de Costa Adeje met een aanbetaling van slechts 6000 € met prijzen vanaf 290.000 €.

De betalingsstructuur zal tijdens de bouw 50% (+ IGIC) bedragen, in fasenbetalingen, met een laatste saldo van 50% (+ IGIC) na voltooiing.

Features:

 • Gemeenschap: Kinderzwembad, Gemeenschappelijke Tuin, Gemeenschappelijk zwembad, Lift
 • Decor: Gebouwd aan hoge normen
 • Lokatie: Gunstig gelegen nabij scholen, Gunstig gelegen nabij Tennis, Populaire Urbanisatie, Residentiële locatie, Op loopafstand van de restaurants, Op loopafstand van winkels
 • Zicht: Tuin, Zwembad, Zee


English - Tenerife Property
Español - Inmobiliaria Tenerife
Français - Tenerife Immobilier
Deutsch - Teneriffa Immobilien
© 2021, Clear Blue Skies Group S.L., Privacybeleid, Cookiesbeleid, Immo Tenerife