Nederlandstalige makelaars in Tenerife
Zoekfuntie
Nieuwe ontwikkelingen

Clear Blue Skies Group S.L.

Adres (link naar de kaart):
C/. Bruselas, C.C. Fañabé Plaza 129,
38660, Adeje,
Santa Cruz de Tenerife, Spanje.

Phone: +34 922 71 47 72, .

Openingstijden:
Ma - do: 9.30 – 17.30
Vrijdag: 9.30 – 17.00
Zaterdag: 10.00 - 13.00
Zondag: Alleen op afspraak

 

Nieuwe promotie van luxe appartementen in Abama Resort  • Slaapkamers: 3
  • Badkamers: 3
  • Bebouwd: 199 M2
  • Terras: 138 M2

Kaart:


Energie-efficiëntie klasse:

In behandelingBeschrijving:

Guia de Isora, gelegen aan de zonnige zuidwestkust van Tenerife, is de thuisbasis van de exclusieve vakantie- en woonbestemming Abama Resort. Dit afgelegen paradijs van 400 hectare is een wereld verwijderd van de drukte van de drukke toeristische gebieden van Tenerife en biedt een levensstijl van pure luxe en rust in een echt magische omgeving. perfecte harmonie. Het imposante 5* Ritz Carlton Abama Hotel staat majestueus op de klif met uitzicht op de oceaan, met zijn 12 restaurants en bars (twee restaurants met Michelin-ster), een luxueuze spa en nog veel meer speciale voorzieningen. Hieraan grenst een afgelegen zandstrand met bar-restaurant. De rest van het resort is gewijd aan de 18-holesgolfbaan van wereldklasse met de verschillende woningen van Abama, idyllisch genesteld tussen de fairways.

Los Jardines de Abama is een prestigieuze nieuwe ontwikkeling binnen het Abama masterplan. Los Jardines de Abama, een project bestaande uit zestig hoogwaardige eigendommen in een exclusieve gemeenschapsomgeving omringd door fairways en tropische tuinen, biedt absolute luxe zonder compromissen. Over de detaillering van deze mooie woningen is goed nagedacht en kosten noch moeite zijn gespaard om de materialen en installaties van de hoogst mogelijke kwaliteit te maken. Deze eigendommen bevinden zich naast de investering "Plaza Abama" van € 14 miljoen; een ongelooflijk verzamel-, eet- en commercieel centrum ontworpen door bekroonde architecten en interieurontwerpers, klaar voor eind 2022.

De overige duplex-appartementen met drie slaapkamers bevinden zich op de vierde rij van de ontwikkeling. Elke woning heeft een open concept woonkamer / keuken / eetkamer met glazen voorgevel die uitkomt op het terras / tuin van de woning. Op hetzelfde niveau vindt u twee tweepersoonsslaapkamers met en-suite doucheruimtes en inbouwkasten. De ruime hoofdslaapkamer met complete badkamersuite, kleedruimte en privéterras bevindt zich op een aparte verdieping van het appartement en biedt een luxe privéruimte. De zee en de omgeving, gezien vanaf de terrassen en de belangrijkste woonruimtes, bieden een gewoonweg prachtig uitzicht.

Elke woning zal profiteren van het gebruik van het zwembad en het fitnesscentrum, de gemeenschappelijke parkeerplaats en het lidmaatschap van de exclusieve "Owners Club" met beheer, onderhoud en het verhuurprogramma beheerd door Abama, waardoor deze een perfecte lock-up-and-leave zijn mogelijkheid. Dit resort en de ontwikkeling van Los Jardines de Abama moeten volledig gewaardeerd worden. Neem contact op met Clear Blue Skies Group SL voor meer informatie, om een inspectie te regelen of om een online virtuele rondleiding aan te vragen.

*Afbeeldingen zijn representatief, indelingen en afwerkingen kunnen variëren

Features:

  • Gemeenschap: Gemeenschappelijk zwembad, Lift, Uitrusting voor sport, Tennisbaan, Goed onderhouden Complex
  • Decor: Gebouwd aan hoge normen, Ingemaakte kasten, Ingemaakte kleerkasten, Moderne Stijl, Ruime accommodatie, Stijlvolle accommodatie
  • Lokatie: Gunstig gelegen nabij Golf, Prestigieuze Zone, Op loopafstand van de restaurants
  • Zicht: Golf, Bergen, Zwembad, Zee

Disclaimer: het materiaal in deze presentatie is gebaseerd op informatie die is verstrekt door derden waarvan wij denken dat ze betrouwbaar zijn, maar we kunnen niet garanderen dat het volledig of 100% nauwkeurig is, dus er mag niet als zodanig op worden vertrouwd. Potentiële kopers wordt geadviseerd om met betrekking tot dergelijke zaken passend juridisch advies in te winnen.

Populaire bestemmingen:
Populaire zoekopdrachten:


English - Tenerife Property
Español - Inmobiliaria Tenerife
Français - Tenerife Immobilier
Deutsch - Teneriffa Immobilien
© 2023, Clear Blue Skies Group S.L., Privacybeleid, Cookiesbeleid, Immo Tenerife