Nederlandstalige makelaars in Tenerife
Zoekfuntie
Nieuwe ontwikkelingen

Clear Blue Skies Group S.L.

Adres (link naar de kaart):
C/. Bruselas, C.C. Fañabé Plaza 129,
38660, Adeje,
Santa Cruz de Tenerife, Spanje.

Phone: +34 922 71 47 72, .

Openingstijden:
Ma - do: 9.30 – 17.30
Vrijdag: 9.30 – 17.00
Zaterdag: 10.00 - 13.00
Zondag: Alleen op afspraak

 

Bouwgrond in Armeñime, Adeje Te Koop  • Perceel: 300 M2

Kaart:


Beschrijving:

In het huidige vastgoedklimaat op Tenerife, waar de prijzen elke dag lijken te stijgen, is het zeldzaam om land tegen een redelijke prijs te kopen, wat het bouwen van uw eigen huis zal vergemakkelijken. Clear Blue Skies Group SL is daarom verheugd om dit perceel van ongeveer 300m² te koop aan te bieden in de woonwijk Armeñime, in de gemeente Adeje in het zuiden van Tenerife.

Armeñime is een klein Spaans stadje in het zuidwesten van Tenerife met veel lokale voorzieningen, waaronder een hoog aangeschreven school, lokale bars, coffeeshops, restaurants, voetbalveld en het internationaal bekende Tenerife Perla, een eersteklas juwelier gespecialiseerd in de verkoop van parelsieraden. In de buurt vindt u de naburige steden Playa Paraiso en Callao Salvaje, waar u stranden en een grotere selectie aan voorzieningen vindt, waaronder het gloednieuwe eet- en winkelcentrum Rosa Centre.

Ook vlakbij is de stad Adeje, en binnen 10 minuten rijden in beide richtingen vindt u Abama Golf en Costa Adeje Golf en het mooie vissersdorp La Caleta met zijn overvloed aan prachtige restaurants en cocktailbars. Armeñime ligt dicht bij de snelweg TF1, wat betekent dat het slechts 15 minuten rijden is van Playa de las Americas en Los Cristianos en 25 minuten rijden van de luchthaven Tenerife Zuid.

Dit waardevolle stuk grond heeft een totale perceelgrootte van 300m² en is gelegen in het centrum van de urbanisatie "Jardin Rural del Sur" en is bijzonder gemakkelijk te bereiken. Dit is een royaal stuk grond dat gemakkelijk plaats biedt aan een groot pand gebouwd over twee verdiepingen plus een kelder en een fantastische prijs-kwaliteitverhouding vertegenwoordigt, veel minder dan u in de drukkere gebieden zou betalen voor een perceel van vergelijkbare grootte.

Clear Blue Skies Group SL beveelt dit stedelijke perceel ten zeerste aan, wat het begin zou kunnen zijn van uw zelfbouwreis op Tenerife! Als u hierin geïnteresseerd bent, neem dan contact op met ons vriendelijke Fañabé Plaza-kantoor voor meer informatie.

Disclaimer: het materiaal in deze presentatie is gebaseerd op informatie die is verstrekt door derden waarvan wij denken dat ze betrouwbaar zijn, maar we kunnen niet garanderen dat het volledig of 100% nauwkeurig is, dus er mag niet als zodanig op worden vertrouwd. Potentiële kopers wordt geadviseerd om met betrekking tot dergelijke zaken passend juridisch advies in te winnen.

Populaire bestemmingen:
Populaire zoekopdrachten:


English - Tenerife Property
Español - Inmobiliaria Tenerife
Français - Tenerife Immobilier
Deutsch - Teneriffa Immobilien
© 2023, Clear Blue Skies Group S.L., Privacybeleid, Cookiesbeleid, Immo Tenerife