Nederlandstalige makelaars in Tenerife
Zoekfuntie
Nieuwe ontwikkelingen

Clear Blue Skies Group S.L.

Adres (link naar de kaart):
C/. Bruselas, C.C. Fañabé Plaza 129,
38660, Adeje,
Santa Cruz de Tenerife, Spanje.

Phone: +34 922 71 47 72, .

Openingstijden:
Ma - do: 9.30 – 17.30
Vrijdag: 9.30 – 17.00
Zaterdag: 10.00 - 13.00
Zondag: Alleen op afspraak

In de omgeving locaties:

 

Prachtig volledig gerenoveerd Canarisch landhuis • Slaapkamers: 4
 • Badkamers: 2
 • Perceel: 800 M2
 • Bebouwd: 215 M2
 • Parkeren: Privaat
 • Tuin: Privaat
 • Meubels: Deels Gemeubileerd
 • Keuken: Rustieke Keuken

Kaart:


Energie-efficiëntie klasse:

In behandelingBeschrijving:

Clear Blue Skies Group SL is vereerd te zijn gekozen om dit prachtige Canarische huis in Granadilla, in het zuidelijke deel van Tenerife, te presenteren.

Granadilla is een aanzienlijke stad en is de provinciestad Granadilla de Abona, de op twee na grootste gemeente van Tenerife, die zich uitstrekt van de kustlijn in het gebied van El Médano, dicht bij de luchthaven van Tenerife Zuid, helemaal tot aan de berg Guajara op een hoogte van 2718 m ( 8917ft). De stad Granadilla ligt op ongeveer 10 km (20 minuten rijden) van de luchthaven Tenerife Zuid en op ongeveer 25 km van de badplaatsen Los Cristianos, Playa de las Americas en Costa Adeje aan de zuidkust, maar de stad zelf staat vol met authentieke winkels, bars en restaurants.

Dit prachtige pand is volledig gerenoveerd en combineert Canarische traditie en moderniteit op een mooie manier. Het huis heeft de oorspronkelijke structuur behouden, maar is verder volledig gerenoveerd. De Canarische authenticiteit komt van de originele Canarische bouwstenen, balken en een mix van houten vloeren en natuurstenen vloeren op de benedenverdieping, en natuurlijk die mooie, traditionele Canarische balkons.

Dit enorme en geweldige huis heeft een interne oppervlakte van 215 m² met alleen een woonkamer van 45 m² en een mooie open haard. Er is een grote rustieke volledig ingerichte keuken met eethoek en twee grote kamers beneden, een momenteel in gebruik als wijnkelder maar indien nodig gemakkelijk om te bouwen tot slaapkamers en boven heeft het huis 2 grote slaapkamers.

Het pand staat op een aanzienlijk perceel van 800m² en buiten vindt u een grote boomgaard met fruitbomen. Het perceel is allemaal stedelijk land, dus er is een mogelijkheid om gebouwen uit te breiden of een zwembad te maken, afhankelijk van de goedkeuring van de planning. Bovendien heeft dit fijne huis een privégarage, een verwarmingssysteem, een dakterras, een Canarische patio, een barbecueplaats en een put om het regenwater op te vangen voor irrigatie.

Dit huis is een mooi voorbeeld van Canarische eigendom en wordt gedeeltelijk gemeubileerd te koop aangeboden. Clear Blue Skies Group SL beveelt deze mooie woning, die zeer aantrekkelijk geprijsd is voor een woning van deze omvang, op een zeer groot perceel ten zeerste aan. Clear Blue Skies Group SL beveelt deze woning ten zeerste aan, neem contact op met ons kantoor op Fañabé Plaza voor meer details en om afspraken te maken om te bezichtigen.

Features:

 • Decor: Haard, Ingemaakte kasten, Ingemaakte kleerkasten, Karaktervol, Open haard, Gedeeltelijk gemeubileerd, Gerenoveerd, Gerenoveerd, Rustieke stijl, Ruime accommodatie, Smaakvol ingericht, Houten Vloeren, Houten balken
 • Buitenkant: Balkon, BBQ Ruimte, Fruitbomen, Boomgaard, Patio, Dakterras
 • Lokatie: Gunstig gelegen nabij scholen, Goede bereikbaarheid over de weg, Voorzieningen in de buurt, Vervoer in de buurt, Residentiële locatie, Op loopafstand van de restaurants, Op loopafstand van winkels, Op loopafstand van het stadscentrum
 • Potentieel: Mogelijkheid tot uitbreiding, Ruimte voor zwembad
 • Kamers: Eethoek, Keuken met eethoek, Woonkamer met open haard, Rustieke badkamer, Verschillende binnenplaatsen, Wijnkelder
 • Zicht: Kust, Tuin, Bergen, Panorama, Stad
 • Extra: BBQ, Keramische kookplaat, Verwarming, Ideaal Familie huis, Eigendom voor investering, Irrigatie, Magnetron, Oven, Wasmachine

Disclaimer: het materiaal in deze presentatie is gebaseerd op informatie die is verstrekt door derden waarvan wij denken dat ze betrouwbaar zijn, maar we kunnen niet garanderen dat het volledig of 100% nauwkeurig is, dus er mag niet als zodanig op worden vertrouwd. Potentiële kopers wordt geadviseerd om met betrekking tot dergelijke zaken passend juridisch advies in te winnen.

Populaire bestemmingen:
Populaire zoekopdrachten:


English - Tenerife Property
Español - Inmobiliaria Tenerife
Français - Tenerife Immobilier
Deutsch - Teneriffa Immobilien
© 2022, Clear Blue Skies Group S.L., Privacybeleid, Cookiesbeleid, Immo Tenerife