Nederlandstalige makelaars in Tenerife
Zoekfuntie
Nieuwe ontwikkelingen

Clear Blue Skies Group S.L.

Adres (link naar de kaart):
C/. Bruselas, C.C. Fañabé Plaza 129,
38660, Adeje,
Santa Cruz de Tenerife, Spanje.

Phone: +34 922 71 47 72, .

Openingstijden:
Ma - do: 9.30 – 17.30
Vrijdag: 9.30 – 17.00
Zaterdag: 10.00 - 13.00
Zondag: Alleen op afspraak

 

Perceel om een huis te bouwen in het zuiden van Tenerife  • Perceel: 140 M2

Kaart:


Energie-efficiëntie klasse:

In behandelingBeschrijving:

Clear Blue Skies Group SL is verheugd u dit stedelijke stuk grond aan de zuidkust van Tenerife voor te stellen, ideaal voor diegenen die een gezinswoning willen bouwen. Deze locatie ligt op slechts tien minuten rijden van de luchthaven Tenerife Zuid en tien minuten van de grote badplaatsen Los Cristianos en Playa de las Americas, dankzij de nabijheid van de snelweg TF1. De locatie kan niet centraler zijn, aangezien Santa Cruz, de hoofdstad van Tenerife, op slechts 40 minuten via de snelweg ligt, het gebied van Costa Adeje in tien minuten bereikbaar is en de berg Teide, de hoogste berg van Spanje (3715 m), op iets meer dan een uur rijden ligt .

Parque de la Reina is een zeer populaire woonwijk met een school, cultureel centrum, bars, winkels, restaurants, tuincentrum, kartbaan en een speeltuin. Het openbaar vervoer biedt regelmatige toegang tot andere badplaatsen waar verbindingen zijn met het fantastische busroutenetwerk dat over het hele eiland loopt. In de buurt vindt u de kleine Spaanse steden Guaza, Palm-Mar, Las Galletas en Costa del Silencio met hun brede scala aan voorzieningen en stranden.

Deze uitstekende bouwkavel is 140m² en is optimaal geschikt voor het bouwen van een gezinswoning verdeeld over twee verdiepingen met een dakterras en eventueel een kelderverdieping of garage, passend bij de stijl van de andere woningen aan de straat.

Samenvattend is dit een geweldige optie voor het creëren van een gezinswoning in het zuiden van Tenerife, in een rustige omgeving met goede faciliteiten en vanuit het oogpunt van prijs-kwaliteitverhouding is de prijs van 100.000 euro een fractie van de kosten slechts een paar kilometer verderop in Los Cristianos of Playa de las Americas. Neem contact op met Clear Blue Skies Group SL voor meer informatie of om een bezoek te regelen.

Disclaimer: het materiaal in deze presentatie is gebaseerd op informatie die is verstrekt door derden waarvan wij denken dat ze betrouwbaar zijn, maar we kunnen niet garanderen dat het volledig of 100% nauwkeurig is, dus er mag niet als zodanig op worden vertrouwd. Potentiële kopers wordt geadviseerd om met betrekking tot dergelijke zaken passend juridisch advies in te winnen.

Populaire bestemmingen:
Populaire zoekopdrachten:


English - Tenerife Property
Español - Inmobiliaria Tenerife
Français - Tenerife Immobilier
Deutsch - Teneriffa Immobilien
© 2022, Clear Blue Skies Group S.L., Privacybeleid, Cookiesbeleid, Immo Tenerife