Nederlandstalige makelaars in Tenerife
Zoekfuntie
Nieuwe ontwikkelingen

Clear Blue Skies Group S.L.

Adres (link naar de kaart):
C/. Bruselas, C.C. Fañabé Plaza 129,
38660, Adeje,
Santa Cruz de Tenerife, Spanje.

Phone: +34 922 71 47 72, .

Openingstijden:
Ma - do: 9.30 – 17.30
Vrijdag: 9.30 – 17.00
Zaterdag: 10.00 - 13.00
Zondag: Alleen op afspraak


 

Over Clear Blue Skies Group SL

Clear Blue Skies Group SL is een makelaarskantoor gevestigd in Playa Fañabe in het zuiden van Tenerife. Clear Blue Skies, opgericht in 2003, is een gevestigde naamloze vennootschap met een naam die synoniem is geworden met de dynamische vastgoedmarkt van Tenerife Zuid. Clear Blue Skies is oorspronkelijk opgericht door vier familieleden die een respectabel en transparant makelaarskantoor wilden opzetten dat een uitgebreide en betrouwbare service zou bieden aan klanten die onroerend goed in het zuiden van Tenerife willen kopen.

Ons team bestaat uit een vriendelijke groep toegewijde vastgoedprofessionals die een breed scala aan talen beheersen, waaronder Engels, Spaans, Italiaans, Frans, Duits, Nederlands en Hongaars.

Door de jaren heen heeft het team van Clear Blue Skies onvermoeibaar gewerkt om een reputatie van uitstekende klantenservice en professionaliteit op te bouwen. Een van de manieren waarop we dit bereiken, is door altijd naar onze klanten te luisteren en naar hun feedback te handelen. Voorbeelden van onze vele getuigenissen van klanten vindt u hier.

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een huis in het zuiden of zuidwesten van Tenerife, of als u uw bestaande woning wilt verkopen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een informeel, vrijblijvend gesprek over uw vereisten. We helpen u graag verder.

» Over ons
Populaire bestemmingen:
Populaire zoekopdrachten:


English - Tenerife Property
Español - Inmobiliaria Tenerife
Français - Tenerife Immobilier
Deutsch - Teneriffa Immobilien
© 2023, Clear Blue Skies Group S.L., Privacybeleid, Cookiesbeleid, Immo Tenerife