Nederlandstalige makelaars in Tenerife
Zoekfuntie
Nieuwe ontwikkelingen

Clear Blue Skies Group S.L.

Adres (link naar de kaart):
C/. Bruselas, C.C. Fañabé Plaza 129,
38660, Adeje,
Santa Cruz de Tenerife, Spanje.

Phone: +34 922 71 47 72, .

Openingstijden:
Ma - do: 9.30 – 17.30
Vrijdag: 9.30 – 17.00
Zaterdag: 10.00 - 13.00
Zondag: Alleen op afspraak


 

Makelaars in Tenerife - Over Clear Blue Skies Group SL

Clear Blue Skies Group S.L. is een familiebedrijf, opererend vanuit een eigen kantoor in het Centro Comercial Plaza Fañabe, in de meest welvarende en meest gezochte omgeving in het zuiden van Tenerife, in de buurt van Playa de las Americas, Costa Adeje en La Caleta. 

Het is eigendom van en wordt geëxploiteerd door gelijkwaardige partners Alan & Louise Nicolson, hun dochter Caroline Stokes en haar man Paul Stokes. Alan, Louise, Caroline en hun zoon Alan, waren in het verleden de eigenaars van Valvekits Group Ltd, een groot ingenieursbureau in de buurt van Nottingham dat ze  in 1998 verkochten om op Tenerife te komen wonen. 

Na zijn legerdienst in het Verenigd Koninkrijk te hebben afgewerkt ging Paul Stokes voor Avira werken, een marketingbedrijf in de autowerld. In 2003 heeft de familie Clear Blue Skies Group SL opgericht en kochten ze een meerderheidsbelang in Sur Properties SL, dat later werd opgenomen in Clear Blue Skies Group SL en verplaatst naar Fañabe in 2004.

Alan Nicolson staat aan het hoofd van het bedrijf en is verantwoordelijk voor de naleving van juridische, professionele, en interne normen. Paul Stokes is verantwoordelijk voor alle aspecten van verkoop en marketing en neemt de dagelijkse leiding van het bedrijf voor zijn rekening. Louise Nicholson verzorgt de boekhouding en Caroline Stokes zorgt momenteel voor de kinderen Luca en Alannah. 

Het bedrijf groeide snel uit tot een van de meest gerenommeerde makelaars in Tenerife en staat algemeen bekend  als een eerlijke, transparante en respectabele onderneming. Basis hiervan is het "Ethics Statement", een 10-punten contract dat elke medewerker moet ondertekenen met betrekking tot de dienstverlening en het gedrag naar onze klanten toe.

Clear Blue Skies heeft zich, in tegenstelling tot andere makelaars, nooit ingelaten met allerlei dubieuze organisaties en dito partners om bekendheid te verwerven, hetgeen onze geloofwaardigheid alleen maar ten goede is gekomen.  Ons alternatief hiervoor, namelijk onze “client testimonials”, een vragenlijst ingevuld door onze bestaande klanten is immens populair, zowel bij  kopers als verkopers.

Wanneer u met ons in zee gaat heeft u een absolute garantie op de waarheid en een eenvoudige, directe transactie. Wanneer we de diensten van advocaten, handelaars en andere partners aanraden, mag u er zeker van zijn dat wij oprecht geloven dat zij de beste zijn aangezien wij hiervoor geen commissie aanrekenen.

Vraag ons gerust naar het telefoonnummer van een van onze bestaande klanten indien u het met hen even wilt hebben over de door ons geleverde service, wij brengen u graag met hen in contact.

» Over ons
Populaire zoekopdrachten:


English - Tenerife Property
Español - Inmobiliaria Tenerife
Français - Tenerife Immobilier
Deutsch - Teneriffa Immobilien
© 2021, Clear Blue Skies Group S.L., Privacybeleid, Cookiesbeleid, Immo Tenerife