Nederlandstalige makelaars in Tenerife
Zoekfuntie
Nieuwe ontwikkelingen

Clear Blue Skies Group S.L.

Adres (link naar de kaart):
C/. Bruselas, C.C. Fañabé Plaza 129,
38660, Adeje,
Santa Cruz de Tenerife, Spanje.

Phone: +34 922 71 47 72, .

Openingstijden:
Ma - do: 9.30 – 17.30
Vrijdag: 9.30 – 17.00
Zaterdag: 10.00 - 13.00
Zondag: Alleen op afspraak


 

Over Clear Blue Skies Group SL

Clear Blue Skies Group SL is een internationaal makelaarskantoor gevestigd in Playa Fañabe in het zuiden van Tenerife. Wij zijn een gevestigde naamloze vennootschap die in 2003 werd opgericht door vier familieleden die een respectabel en transparant makelaarskantoor wilden opzetten dat een uitgebreide en betrouwbare service biedt aan klanten die onroerend goed willen kopen op de gewilde locatie van Zuid-Tenerife.

Sindsdien is het bedrijf steeds sterker geworden, oorspronkelijk onder het management van Alan Nicolson en sinds zijn pensionering, door de huidige directeur Paul Stokes, die zichzelf heeft neergezet als een leidende kracht op de vastgoedmarkt van Tenerife.

Paul Stokes heeft een sterke achtergrond, eerst in de strijdkrachten en later in verkoopmanagement en als directeur streeft hij ernaar ervoor te zorgen dat al onze klanten professioneel en eerlijk worden behandeld.

Hij wordt vakkundig bijgestaan door zijn managementteam van Alison Borthwick als officemanager die al 10 jaar voor het bedrijf werkt en zorgt voor de vlotte juridische afwikkeling van alle aankopen en voor de goede werking van onze kantoren in CC Fañabe Plaza en Suzie Perry Watson als bedrijfscoördinator die sinds 2002 in de vastgoedsector op Tenerife werkt.

Ons verkoop- en administratieteam wordt gevormd door een internationale groep toegewijde professionals die een scala aan talen dekken, waaronder Engels, Spaans, Italiaans, Frans, Duits, Vlaams, Pools enz.

Door de jaren heen heeft Clear Blue Skies ernaar gestreefd om de geweldige reputatie die we vandaag hebben te verwerven en een van de manieren waarop we dit doen is door te luisteren naar onze klanten en hun feedback. Onze klanten, zowel kopers als verkopers, wordt gevraagd een vragenlijst in te vullen die onze service beoordeelt voor, tijdens en nadat het verkoopproces is voltooid. U kunt deze opmerkingen hier bekijken http://www.clearbluetenerife.com/testimonials/

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een huis op dit fantastische eiland of uw bestaande woning wilt verkopen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een informeel, vrijblijvend gesprek over uw wensen. Wij helpen u graag verder.

» Over ons
Populaire zoekopdrachten:


English - Tenerife Property
Español - Inmobiliaria Tenerife
Français - Tenerife Immobilier
Deutsch - Teneriffa Immobilien
© 2022, Clear Blue Skies Group S.L., Privacybeleid, Cookiesbeleid, Immo Tenerife