Nederlandstalige makelaars in Tenerife
Zoekfuntie
Nieuwe ontwikkelingen

Clear Blue Skies Group S.L.

Adres (link naar de kaart):
C/. Bruselas, C.C. Fañabé Plaza 129,
38660, Adeje,
Santa Cruz de Tenerife, Spanje.

Phone: +34 922 71 47 72, .

Openingstijden:
Ma - do: 9.30 – 17.30
Vrijdag: 9.30 – 17.00
Zaterdag: 10.00 - 13.00
Zondag: Alleen op afspraak


 

Verkoop onroerend goed in Tenerife

Vraag:

Wat kan ik doen om mijn eigendom makkelijker te kunnen verkopen? 

Antwoord: 

Het allerbelangrijkste is het bepalen van een gepaste vraagprijs. Veel mensen krijgen een verkeerd beeld van wat hun eigendom waard is en laten hun hoofd op hol brengen door verschillende mensen die elk hun eigen mening kwijtwillen. De marktprijs van onroerend goed hier, zoals gelijk waar ter wereld, wordt bepaald door wat mensen bereid zijn ervoor te betalen, dus de enige echte indicator is wat iemand ter plaatse heeft betaald voor een gelijkaardige woning.

Je kan de aankoop van een woning vergelijken met een jobinterview, je krijgt maar 1 kans om een eerste indruk te maken. Daarom is het belangrijk dat uw woning er netjes en aantrekkelijk uitziet! Zorg ervoor dat de tuin opgeruimd is, besteed een paar Euro aan een aantal leuke planten of bloemen. Weg met honden, katten en kinderen voor een uur en vraag desnoods een buitenstaander om even langs te komen, hij kan je misschien wijzen op een aantal dingen die je zelf niet had gemerkt. 

Laat de agenten de verkoop doen, spreek hen niet tegen, tenzij ze een grove fout maken natuurlijk. Wees vriendelijk tegen de agent, want als je bedenkt dat de meesten van hen honderden woningen in hun portfolio zitten hebben en er slechts een handvol per maand verkopen heb je statistisch ongeveer 1 kans op 50 om jouw woning binnen de 6 maanden te verkopen. 

Beperkt je ook niet tot 1 agentschap, er bestaat geen exclusiviteit op Tenerife, dus hoe meer kantoren je eigendom te koop aanbieden, hoe meer kopers je bereikt en hoe groter de kans dat het snel verkocht wordt.

» » Wat kan je doen om je eigendom makkelijker te verkopen?
Populaire zoekopdrachten:


English - Tenerife Property
Español - Inmobiliaria Tenerife
Français - Tenerife Immobilier
Deutsch - Teneriffa Immobilien
© 2022, Clear Blue Skies Group S.L., Privacybeleid, Cookiesbeleid, Immo Tenerife