Nederlandstalige makelaars in Tenerife
Zoekfuntie
Nieuwe ontwikkelingen

Clear Blue Skies Group S.L.

Adres (link naar de kaart):
C/. Bruselas, C.C. Fañabé Plaza 129,
38660, Adeje,
Santa Cruz de Tenerife, Spanje.

Phone: +34 922 71 47 72, .

Openingstijden:
Ma - do: 9.30 – 17.30
Vrijdag: 9.30 – 17.00
Zaterdag: 10.00 - 13.00
Zondag: Alleen op afspraak


 

Verschillen in de transactie van onroerend goed in Tenerife

Vraag:

Wat zijn de belangrijkste verschillen in de afhandeling van onroerend goed in Tenerife in vergelijking met het Verenigd Koninkrijk?

Antwoord:

Nou, dat hangt af van welk deel van het Verenigd Koninkrijk je uit. In mijn eigen land van Schotland, bestaat er een systeem dat, hoewel onvolmaakt, lijkt voldoende te werken terwijl het Engels systeem is ongeveer net zo slecht als het wordt! Het systeem hier werkt zeer goed in dat als je inzetten voor een woning die u onmiddellijk zal worden verwacht dat zij een voorschot van 10% te betalen bij de ondertekening van het contract te kopen, en als je de verkoop van een huis vindt u een contract van rechtswege moet u betalen 10% van de koper een vergoeding als u je het erg op het verkopen van uw woning met deze client. Dit heeft de ongewone effect van ervoor te zorgen dat de koper en verkoper ernstig zijn en niet vallen van de overeenkomst! Uw makelaar of advocaat zal dan een aanvraag voor een Nota Simple die ze verkrijgen van het kadaster om te zien of er lasten of hypotheken op het onroerend goed. U hebt waarschijnlijk gehoord dat als je niet garanderen kosten of hypotheken worden opgeheven voordat u eigenaar, worden ze aan u! Volkomen mee eens! Dus zorg ervoor dat uw vertegenwoordiger weet wat ze doen!

Het andere grote verschil is hier dat de voltooiing plaatsvindt in het kantoor van een notaris. In tegenstelling tot het Britse systeem, waar advocaten maanden (en veel geld) scoren punten door te brengen over elkaar heen, de taak van de notaris is om op te treden namens alle aanwezige partijen om ervoor te zorgen iedereen weet wat ze kopen of verkopen, met name als de Escritura (de titel akte) zal volledig worden geschreven in het Spaans.

 

» » Verschillen in de transactie van onroerend goed in Tenerife
Populaire zoekopdrachten:


English - Tenerife Property
Español - Inmobiliaria Tenerife
Français - Tenerife Immobilier
Deutsch - Teneriffa Immobilien
© 2022, Clear Blue Skies Group S.L., Privacybeleid, Cookiesbeleid, Immo Tenerife