Nederlandstalige makelaars in Tenerife
Bij Clear Blue Skies zijn we ervan overtuigd dat de opinie van onze klanten erg belangrijk is. Na elke verkoop vragen we hen dan ook onze service te beoordelen. U kan 657 100% eerlijke getuigenissen lezen door hier te klikken. Alle originelen kan u inkijken op ons kantoor.
Zoekfuntie
Nieuwe ontwikkelingen

Clear Blue Skies Group S.L.

Adres (link naar de kaart):
C/. Bruselas, C.C. Fañabé Plaza 129,
38660, Adeje,
Santa Cruz de Tenerife, Spanje.

Phone: +34 922 71 47 72, .

Openingstijden:
Ma - do: 9.30 – 17.30
Vrijdag: 9.30 – 17.00
Zaterdag: 10.00 - 13.00
Zondag: Alleen op afspraak


 

Het bouwen van een huis in Tenerife

Clear Blue Skies is trots op het hebben van een van de meest uitgebreide portfolio's van woningen in Tenerife; die de gehele zuidkust evenals exclusieve gebieden in het noorden en, variërend van studio's tot luxe villa's, maar voor mensen met een duidelijke visie van hun droom vakantiehuis misschien bouw van hun eigen huis is de beste manier om de droom werkelijkheid te maken.

Bouw Property Tenerife

De bouw van een woning in een land kan een ontmoedigende taak met een groot aantal keuzes en beslissingen zijn zo goed te maken als valkuilen te vermijden en wanneer die is gekoppeld met het zijn in een ander land en de verschillende, voorschriften, procedures, niet om potentiële taal noemen barrières zou kunnen hebben een paar te voorkomen dat mensen na hun harten en de afwikkeling van een pand dat is niet helemaal hun droom visie.

Clear Blue Skies Group SL echter, door het aanbieden van een complete begin tot dienst eindigen allemaal in je eigen taal, kunnen probleemloos helpen overgang die droom in een realiteit.

Het hele proces van het pand de bouw in Tenerife begint met het kiezen van de ideale terrein in één van de vele mogelijke locaties; van de luxe Golf gebieden van Abama of Adeje Golf , de woonwijk van El Madroñal de Fañabe aan het adembenemende uitzicht vanaf de verhoogde positie van Torviscas Alto gebied dat we kunnen helpen bij het ​​vinden van de meest geschikte optie voor u en uw gezin.

We hebben uitstekende relaties met lokale architecten en aannemers die in staat zijn om uw visie te vertalen naar een duidelijk plan en bieden advies en suggesties over hoe te ontwikkelen, te verbeteren en bezorgen uw ideeën alles in overeenstemming met de plaatselijke regelgeving zal zijn.

Tenerife gebouw villa

Zodra de bouw is in volle gang kunnen we zelfs helpen bij het vinden van de perfecte inrichting en meubilair om ervoor te zorgen dat elk detail is perfect.

Al met al kunnen we helpen om het gehele proces één om van te genieten en een waar je blij om te kijken naar uw lange gedacht huis in de zon krijgen vorm voor uw ogen zal zijn.

» Het bouwen van een huis in Tenerife - eigendom bouw diensten


English - Tenerife Property
Español - Inmobiliaria Tenerife
Français - Tenerife Immobilier
Deutsch - Teneriffa Immobilien
© 2020, Clear Blue Skies Group S.L., Privacybeleid, Cookiesbeleid, Immo Tenerife