Nederlandstalige makelaars in Tenerife
Zoekfuntie
Nieuwe ontwikkelingen

Clear Blue Skies Group S.L.

Adres (link naar de kaart):
C/. Bruselas, C.C. Fañabé Plaza 129,
38660, Adeje,
Santa Cruz de Tenerife, Spanje.

Phone: +34 922 71 47 72, .

Openingstijden:
Ma - do: 9.30 – 17.30
Vrijdag: 9.30 – 17.00
Zaterdag: 10.00 - 13.00
Zondag: Alleen op afspraak


 

Een huis bouwen op Tenerife

Clear Blue Skies gaat er prat op een van de meest uitgebreide vastgoedportefeuilles op Tenerife te hebben; met betrekking tot de hele zuidkust en exclusieve gebieden in het noorden en variërend van studio-appartementen tot luxe herenhuizen, maar voor degenen met een duidelijk beeld van hun droomvakantiehuis is het bouwen van hun eigen huis misschien wel de beste manier om de droom waar te maken.

Bouwbezit Tenerife

Het bouwen van een onroerend goed in elk land kan een ontmoedigende taak zijn met een groot aantal keuzes en beslissingen die moeten worden genomen, evenals valkuilen die moeten worden vermeden en wanneer dat gepaard gaat met het verblijf in een ander land en de verschillende voorschriften, procedures, en niet te vergeten mogelijke taal. barrières kan het genoeg zijn om te voorkomen dat sommige mensen hun hart volgen en genoegen nemen met een woning die niet helemaal hun droomvisie is.

Clear Blue Skies Group SL kan echter, door een uitgebreide start-to-finish-service in uw eigen taal aan te bieden, helpen om die droom soepel in realiteit om te zetten.

Het hele bouwproces van onroerend goed op Tenerife begint met het kiezen van het ideale stuk grond op een van de vele mogelijke locaties; van de luxe golfgebieden Abama of Adeje Golf , tot de woonwijk El Madroñal de Fañabe tot het adembenemende uitzicht vanaf de verhoogde ligging van Torviscas Alto , kunnen wij u helpen de meest geschikte optie voor u en uw gezin te vinden.

We hebben uitstekende relaties met lokale architecten en constructeurs die uw visie kunnen vertalen in een duidelijk plan en advies en suggesties kunnen geven over hoe u uw ideeën kunt ontwikkelen, verbeteren en uitvoeren in overeenstemming met de lokale regelgeving.

Villa bouwen op Tenerife

Als de bouw eenmaal in volle gang is, kunnen we zelfs helpen bij het vinden van de perfecte uitrusting en meubels om ervoor te zorgen dat elk detail perfect is.

Al met al kunnen wij u helpen om van het hele proces te genieten en een waar u met plezier zult zien hoe uw lang ingebeelde huis in de zon voor uw ogen vorm krijgt.

» Een huis bouwen op Tenerife - bouwdienst voor onroerend goed
Populaire bestemmingen:
Populaire zoekopdrachten:


English - Tenerife Property
Español - Inmobiliaria Tenerife
Français - Tenerife Immobilier
Deutsch - Teneriffa Immobilien
© 2023, Clear Blue Skies Group S.L., Privacybeleid, Cookiesbeleid, Immo Tenerife